Oana Radu a dezvăluit cum să slăbești rapid. Cinci reguli de aur pentru a scăpa de kilogramele în plus

.

Artista a slăbit considerabil, iar transformarea ei a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Oana Radu a oferit sfaturi despre cum să slăbești rapid, însă înainte de asta a ținut să menționeze că ea nu și-a micșorat stomacul.

Pentru că mulți oameni i-au cerut sfaturi în materie de slăbit, Oana Radu a făcut un video special în care explică cinci reguli prin care să slăbești foarte repede și care pe ea au ajutat-o. Chiar dacă s-a speculat că artista a apelat la bisturiu pentru a scăpa de kilogramele în plus, Oana Radu a ținut să precizeze că într-o zi va demonstra că nu și-a micșorat stomacul, ci că a slăbit după ce a ținut dietă.

'Eu am slăbit foarte multe kilograme, iar mulți dintre voi nu credeți că nu m-am operat. Singura dovadă pe care aș putea să o aduc este un ecograf care ar putea să ateste că nu mi-am tăiat stomacul,  însă ar fi cam nepotrivit pentru un artist să vină să facă asta în direct. Probabil se va întâmpla asta la un moment dat. Eu când am început să țin dietă nu prea știam multe despre asta. Atunci nu aveam posibilități financiare.', a spus Oana Radu.

În video de mai jos, cântăreața a explicat pe larg la ce trebuie să renunțați atunci când vreți să slăbiți. Aceste cinci reguli dezvăluite de Oana Radu sunt de aur pentru persoanele care vor să slăbească rapid. Alimentația este foarte importantă atunci când vine vorba de slăbit.

Citește și: Oana Radu va prezenta emisiunea „Star Chef' alături de Nicolai Tand

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton