Experiențele dramatice care au determinat-o pe Andreea Raicu să-și schimbe radical viața: "Mi s-a blocat coloana, n-am putut merge"

 Radulescu Ruxandra
.

Experiențele dramatice care au determinat-o pe Andreea Raicu să-și schimbe radical viața. Andreea Raicu este una dintre cele mai cunocute prezentatoare TV. După o carieră de succes, ca model, vedeta s-a orientat către televiziune, fapt ce i-a adus o mulțime de fani. În ciuda succesului, Andreea Raicu a realizat la un moment dat că imaginea ei publică, extrem de admirată, o copleșise. Prezentatoarea a trecut printr-o profundă criză de identitate, marcată și de probleme de sănătate grave.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Experiențele dramatice care au determinat-o pe Andreea Raicu să-și schimbe radical viața. Andreea Raicu a debutat în fața publicului la show-ul Big Brother, unde a fost prezentatoare. De atunci cariera ei s-a aflat pe o pantă ascendentă și a ajuns o adevărată vedetă de pe scena showbiz-ului autohton. Frumoasă și cu o alură ce emană eleganță, Andreea Raicu a câștigat o mulțime de afni de-a lungul timpului. Ea a recunoscut, în podcastul lui Damian Drăghici, că celebritatea a afectat-o la nivel emoțional, fapt care i-a generat și probleme de sănătate. Vedeta a mărturisit care au fost momentele dificile ce au determinat-o să-și schimbe viața.

andreea-raicu-iubit-5andreea-raicu-iubit-5

Experiențele dramatice care au determinat-o pe Andreea Raicu să-și schimbe radical viața

Puțini știu că Andreea Raicu a trecut printr-o perioadă foarte nefastă în viața ei. Deși se bucura de succes în carieră, frumoasa prezentatoare se simțea din ce în ce mai copleșită de imaginea publică. Mai mult, Andreea nu se mai recunoștea deloc în personajul ei de la TV și simțea că trăia o minciună. Toate acestea s-au răsfrânt în plan fizic și la un moment dat, nici nu mai putea merge din cauza problemelor de sănătate.

Citește și: Ce relație este acum între Virgil Ianțu și Andreea Raicu, după ce s-a spus că au format un cuplu:’Ne potriveam foarte bine, ne completam…’

Citește și: Ce educație a primit Andreea Raicu de la mama ei și ce relație au:'Multe lucruri mi-ai interzis'

„În India am descoperit că mă mințeam foarte tare, că eram fericită, că aveam cea mai frumoasă viață, ce se vedea din exterior. Acest produs de marketing… Mi-am dat seama că minciuna asta mă făcea să sufăr, pentru că era o discrepanță între ceea ce simțeam și ceea ce trăiam.

Viața îți dă niște situații și-ți arată că ar trebui să schimbi ceva. Dar ție îți e frică și te ții cu toți dinții de situația respectivă. Odată mi-au aputat degetul, odată n-am putut merge vreo două săptămâni, mi s-a blocat coloana și n-am mai putut să merg o lună…„, a declarat Andreea Raicu.

Cum a reușit Andreea Raicu să se simtă bine în pielea ei

Andreea Raicu a luat decizia de a se focusa mai mult pe sine și nevoie ei și să fie atentă la semnele pe care i le dă organismul. Vedeta spune că cel mai important pentru un om este să-și fie contștient de propria sa valoare, atunci când nu are parte de admirația celor din jur.

Noi nu am fost învățați să ne ascultăm corpul absolut deloc. Știi cum spun oamenii: aaa, mă simt un pic rău. Unde te simți, de unde vine starea asta? Dacă am o stare proastă încerc să văd de unde am starea asta și o analizez. Așa pot să îmi rezolv problema fără să o târăsc. Dacă mă doare capul, sunt obosită sau n-am băut apă. Corpul ne spune tot.

Are legătură cu felul în care mă simt eu când sunt singură, nu când sunt în fața oamenilor care mă aplaudă și primesc click-uri și like-uri. Atunci când ele se termină, se termină și toată bucuria și încrederea și ești iarăși gol', a mai spus Raicu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton