Măsuri de securitate sporite la America Express 2023. Concurenții au fost avertizați: "Evitați conflictul"

 Dumitrache Laura
.

America Express 2022 are premiera pe 15 ianuarie, iar telespectatorii așteaptă cu nerăbdare noul sezon al reality show-ului. Concurenții vor merge pe un traseu îndrăzneț, iar producția a făcut eforturi suplimentare pentru organizare. Poveștile despre America Centrală și Sud nu sunt doar un mit, motiv pentru care s-au impus măsuri de securitate suplimentare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea America Express este produsă după varianta italiană, iar noul sezon va începe pe 15 ianuarie. Nouă perechi de vedete vor merge pe Drumul Aurului, iar aceștia s-au confruntat și cu situații periculoase, motiv pentru care s-au impus măsuri de securitate suplimentare.

america express vedeteamerica express vedete

Coordonatorul de securitate al emisiunii i-a informat pe concurenți că America Centrală și de Sud ascunde lucruri periculoase și trebuie să aibă grijă de siguranța lor. Mexic este cunoscută ca având o rată mare a răpilor. Astfel, concurenții au avut nevoie de măsuri de securitate.

Citește și: Cine este Doina Teodoru de la America Express.Iubita lui Cătălin Scărlătescu a câștigat iUmor, sezonul 3

Citește și:Cine este Pufeh de la America Express.Lucrează cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

Citește și:Reguli noi la America Express.Totul se poate schimba într-o secundă pentru concurenți

Citește și:Cine este Diana Bulimar de la America Express.A participat la Exatlon

Măsuri de securitate sporite la America Express 2023

Mai sunt câteva zile până la începerea emisiunii America Express 2023, iar telespectatorii vor afla lucruri surprinzătoare despre America Centrală și de Sud. De această dată, emisiunea s-a filmat în Guatemala, Mexic și Columbia, recunoscute cu o rată a criminalității crescute. Coordonatorul show-ului le-a explicat concurenților că trebuie să aibă grijă de siguranța lor, motiv pentru care s-au impus măsuri de securitate suplimentare. 

'Evitați să purtați bjuterii vizibile, pentru că în felul acesta puteți deveni ținte. În cazul în care sunteți tâlhăriți, nu faceți pe eroii. Evitați conflictul, dați-le toate bunurile aflate asupra voastră și nu-i priviți pe agresori direct în ochi, pentru că se vor simți provocați', au fost câteva dintre indicațiile care au născut reacții pe măsură în rândul concurenților.

Concurenții de la America Express au fost avertizați

Concurenții au fost avertizați cu privirele la situațiile periculoase din Mexic. De asemenea, cei doi au fost informați că mulți șoferi se urcă la volan sub influența alcoolului și trebuie să își aleagă cu grijă transportul. „Mi-a scăzut un pic glicemia. Pentru că ne-au explicat care sunt părțile bune și proaste ale Mexicului', a declarat Diana Bulimar.

De asemenea,chef Cătălin Scărlătescu recunoaște că s-a speriat de aventura din Mexic. . „M-am speriat un pic mai mult', a reacționat Chef Cătălin Scărlătescu, iubita lui, Doina Teodoru, adăugând: „Acela a fost primul meu moment de panică'. Echipa de securitate a emisiunii a jucat un rol important în desfășurarea curselor. „Am știut mereu că suntem în siguranță. Pentru că am avut securitate după noi, iar Irina Fodor ne-a îndemnat mereu pe unde s-o luăm și pe unde nu și atunci ne-am simțit OK', a spus Larisa Iordache.


Emisiunea America Express a fost filmată în Mexic, Guatemala și Columbia

America Express 2023 va avea un traseu de peste 7.000 de kilometri, iar concurenții vor merge în trei state, Mexic, Guatemala și Columbia. Telespectatorii vor vedea ce se întâmplă pe parcursul filmărilor, dar și în spatele camerelor.

În Marea Finală două echipe se vor lupta pentru premiul de 30.000 de euro. Emisiunea America Express va începe pe 15 ianuarie și va fi difuzată duminică, de la ora 20.00. luni, marți și miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton