Emily Burghelea, atac la Dani Oțil și Mirela Vaida: "El mi-a făcut avansuri, ea e falsă și duplicitară"

 Dumba Gabriela
.

Vedetă Pro TV mai nou, Emily Burghelea și-a atacat foștii colegi de la Antena 1, pe Dani Oțil și pe Mirela Vaida. Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, Emily Burghelea a pus câte o etichetă foștilor colegi, respectiv despre Dani Oțil a spus că i-a făcut avansuri, iar Mirela Vaida e falsă și duplicitară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Emily Burghelea și-a dat demisia în direct, acum ceva timp, din emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, și acum este vedeta matinalului Pro TV. La vremea aceea, Emily o acuza pe Mirela Vaida că ar ascunde faptul că Vulpița Veronica Stegaru ar fi fost bătută de soțul ei, Viorel, vedetele de atunci ale Acces Direct.

Ce-face-Emily-Burghelea-dupa-ce-si-a-dat-demisia-de-la-Acces-Direct.-Cu-ce-se-ocupa-fosta-asistenta-7Ce-face-Emily-Burghelea-dupa-ce-si-a-dat-demisia-de-la-Acces-Direct.-Cu-ce-se-ocupa-fosta-asistenta-7

Emily Burghelea, atac la Dani Oțil și Mirela Vaida

În urma experienței de la Antena 1, Emily și-a format o părere nu tocmai plăcută despre Dani Oțil și Mirela Vaida.

Inițial, vedeta de la „Vorbește lumea' s-a gândit destul de mult dacă să citească întrebarea lui Cătălin Măruță sau nu, dar a avut curaj în cele din urmă.

„Pentru mine a fost falsă și duplicitară, ce vrei să zic?', a declarat Emily Burghelea la PRO TV.

O altă mărturisire care l-a lăsat cu gura căscată pe Măruță a fost despre Dani Oțil, matinalul de la Antenă. „Răzvan sau Dani, nu contează că sunt măritată', a spus prima oară Emily, după care a dat mai multe detalii.

Vedeta a fost întrebată dacă există vreo persoană publică despre care presa nu a aflat că i-a făcut avansuri. „Dani Oțil mi-a făcut avansuri. Mi-a făcut așa cu mâna… Nu era căsătorit, nici eu. Eram oricum mică, aveam 18 ani', a dezvăluit Emily Burghelea.

Citește și: Dani Oțil, moment stânjenitor la cumpărături. Ce a pățit prezentatorul TV: „Se ajunge la un divorț’

Citește și: Silvia Chifiriuc, declarație de dragoste pentru Petre Roman, după 17 ani de relație: „Am tras linie ca să nu aibă el de suferit'

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck au plecat în luna de miere, după nunta secretă. Cum au fost surprinși în Paris

Printre altele, Emiliana l-a descris și pe Cătălin Botezatu, obligată să spună defectele acestuia: „Are o doză de aroganță și se dă cu prea mult parfum'.

Despre ce a fost vorba în scandalul dintre Emily Burghelea și Antena 1

Emily Burghelea a dezvăluit în direct faptul că Vulpița este bătută de soțul ei, Viorel, luând prin surprindere pe toți cei prezenți în platou. Ulterior, ea și-a prezentat demisia, însă șefii acesteia au anunțat-o că este deja concediată.

Emily Burghelea mărturisea acum doi ani că Acces Direct i-ar fi cerut o sumă colosală pentru postările pe care le-a făcut, cu trimitere directă către emisiune. Fosta asistentă spune cum a reușit să aibă parte de sprijinul avocaților în acest „război’ cu postul de televiziune Antena 1.

„După ce mi-am dat demisia, legal adviserul mi-a trimis mai multe mail-uri (notificări) prin care îmi spunea că fiecare postare pe care o să o fac o să coste 5.000 euro (story+postări în feed+vloguri +orice declarație).

I-am rugat să calculeze cât am de plată și i-am rugat să îmi dea contul în care să le trimit banii. Ulterior, în presă au apărut zvonuri «pe surse» că am să le dau 380.000 de euro și nu știu cum au făcut ei calculul ăsta.

După ce i-am întrebat cât am de plată în total, nu mi-au mai răspuns. Ce m-a bucurat cel mai tare a fost că avocați celebri s-au oferit să mă apere pro bono. Oameni foarte, foarte pricepuți, poate chiar cei mai pricepuți din domeniu. Au auzit despre caz și m-au contactat’, a spus Emily Burghelea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton