Cum a reacționat iubitul lui Theo Rose, după ce a aflat că artista va juca în serialul „Clanul”, de la PRO TV: „Ce să zică, e...”

 Borcilă Andreea
.

Cum a reacționat iubitul lui Theo Rose, după ce a aflat că artista va juca în serialul „Clanul', de la PRO TV. Cântăreața va avea rolul său de debut în actorie și este mai mândră ca oricând. De la an la an, vedeta crește profesional și se are parte de diverse proiecte din care să aleagă ce i se potrivește. Tânăra a vorbit, recent, despre una dintre cele mai mari oportunități din cariera ei și anume, aceea de a apărea într-un serial tv.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat iubitul lui Theo Rose, după ce a aflat că artista va juca în serialul „Clanul', de la PRO TV. Theo Rose va avea un rol de debut în serialul Clanul, care se va difuza din toamnă la PRO TV. Tot peste câteva luni, artista va sta pe unul dintre scaunele juraților de la Vocea României. Referitor la Clanul, este vorba despre o adaptare a unui serial turcesc, Icerde, care a fost difuzat și în țara noastră, sub denumirea de Intrusul. O poveste despre Poliție, Mafie și iubiri mistuitoare.

theo-rose-6theo-rose-6

Theo Rose face și ea parte din distribuție, alături de actori consacrați precum Denis Hanganu, Marian Olteanu, George Mihăiță, Carmen Tănase, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Cătălina Grama, George Ivașcu și mulți alții. În peliculă, rolurile principale sunt jucate de actorii Denis Hanganu și Marian Olteanu. Aceștia interpretează doi frați despărțiți în copilărie, care, odată ajunși la maturitate, ajung de o parte și de alta a legii.

Citește și: Theo Rose este fiica lui George Mihăiță în serialul Clanul, de la PRO TV:”Nu pot să mă fac de rușine când…”

Citește și: Anghel Damian, despre rolul lui Theo Rose în serialul Clanul de la PRO TV:”A fost o revelație. Cea mai bună actriță”

Citește și: Cabral prezintă emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', sezonul 2, la PRO TV.Ce vedete participă la emisiune

Citește și: Dima Trofim și-a botezat fiica. Primele imagini de la slujba religioasă:”O să vină și nunta”

Cum a reacționat iubitul lui Theo Rose, după ce a aflat că artista va juca în serialul „Clanul', de la PRO TV

Scenariul serialului Clanul, de la PRO TV, e semnat de către Anghel Damian, cunoscut mai ales pentru rolul lui din serialul Vlad, în timp ce producătorul este Delia Mihai. Theo Rose, pe numele său real Theodora Maria Diaconu, va avea un rol de debut, având deja înclinație spre zona de actorie. Vedeta s-a descurcat de minune la casting, cu toate că nu a avut așteptări.

Mai mult, personajul pe care îl joacă are calități similare cu ale ei. Tatăl ei, din serial, va fi jucat de George Mihăiță, în timp ce mama sa vitregă va fi nimeni alta decât Jojo. În peliculă, vedeta se îndrăgostește de Denis Hanganu. Într-un interviu pentru Click!, vedeta a povestit tot ce se află în culisele serialului Clanul, care va avea loc din toamnă, la PRO TV.

Știam că am înclinație către zona asta, doar că niciodată nu am primit ocazia de a mă dezvolta. Așa tare și rapid pentru că aici nu e timp să bâjbâi. Aici e nevoie ca eu să dau randament și asta se întâmplă, repede, pentru că joc cu actori foarte mari sau cu actori foarte buni din generația mea. Am nevoie să progresez rapid. Am parte de susținere, a lămurit ea.

Întrebată ce părere și-a făcut iubitul ei, vizavi de serial, Theo Rose a specificat că e destul de încântat: Ce să zică, e încântat că fac exact ce îmi place și ajung acasă fericită și luminoasă ca un soare, a mai completat artista.

Sursă foto: Facebook, arhivă, Ego

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton