Cântăreața Emilia Mușală este însărcinată. Ce sex are copilul: „Nasc de Sf. Maria”

 Ifrim Georgiana
.

Cântăreața Emilia Mușală este însărcinată. Artista a anunțat că urmează să aducă, în scurt timp, un copil pe lume. Aceasta a mărturisit că nu a ținut sarcina secretă, însă a preferat să nu vorbească public despre acest aspect, din dorința de a-și duce cu bine la capăt toate proiectele pe plan muzical. Aceasta a dezvăluit sexul copilului și a ales deja locul unde urmează să nască.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După despărțirea de Silviu Andrei, cântăreața și-a refăcut viața alături de un om de afaceri din Spania, acolo unde locuiesc și părinții ei. Între cei doi a existat dragoste la prima vedere, așa că nu au stat mult pe gânduri. La scurt timp după ce s-au cunoscut, frumoasa artistă a fost cerută în căsătorie și a făcut demersurile pentru a se muta în Peninsula Iberică. Acum, cântăreața Emilia Mușală este însărcinată și a declarat că a rămas mai puțin de o lună până la momentul nașterii. Aceasta a susținut că sarcina decurge normal și că a rămas la fel de activă.

emilia-musala-1emilia-musala-1

Pentru că se apropie momentul cel mare, viitoarea mămică are emoții și se gândește la momentele pe care le va petrece alături de bebelușul său. Iată ce declarații emoționante a făcut cântăreața!

Citește și: Emilia Mușală și Silviu Andrei s-au despărțit!Cântăreața a fost deja cerută în căsătorie de un spaniol

Citește și: Psihologul Cerasela Rogen a analizat afirmațiile sexiste făcute de George Buhnici:„A avut parte de bullying. Are nevoie de…'

Citește și: Răzvan Popescu de la ZU intervine în scandalul momentului, generat de George Buhnici: „Unde erați când Oana Roman era batjocorită zilnic? Oana Lis a fost terfelită…”

Citește și: Anamaria Prodan a spus adevărul despre cadourile primite de la Reghecampf: „Eu nu iau cadourile înapoi, el a luat totul”

Cântăreața Emilia Mușală este însărcinată

Emilia Mușală a susținut că momentul nașterii este programat pe 15 august, de Sfânta Maria. Aceasta a mărturisit că nu a întâmpinat probleme deosebite pe parcursul celor trei trimestre de sarcină și că nu a renunțat la activitățile de dinainte.

„Mă simt foarte bine! Sarcina nu mi-a schimbat cu absolut nimic stilul de viață. Noi am stabilit că nasc de Sf. Maria, pe 15 august, dar sunt la fel de activă. N-am avut absolut nicio problemă în sarcină, am foarte multă energie, dorm foarte puțin, cum dormeam și înainte. Nu mai am voie să fac grădinărit, dar, în schimb, am voie să fac absolut orice', a declarat cântăreața, potrivit spynews.ro.

Ce sex are copilul Emiliei Mușală

Artista a dezvăluit sexul copilului, susținând că va avea o fetiță. Totodată, aceasta a declarat că va naște prin cezariană, la o maternitate din România.

„Este fetiță! Nu știu dacă aș vrea ca fetița mea să-mi calce pe urme, este o întrebare foarte grea pentru că meseria asta este foarte grea, obositoare și plină de frustrări, câteodată. Voi naște în România, prin cezariană', a adăugat aceasta.

„Nu am ținut ascunsă sarcina'

După ce s-au mai relaxat restricțiile impuse de pandemie, cântăreața a susținut că s-au adunat numeroase evenimente unde a trebuit să fie prezentă. Din acest motiv, aceasta nu a vorbit public, până acum, despre faptul că este însărcinată.

„Nu am ținut ascunsă sarcina. Toți cunoscuții mei au știut, dar s-au anulat evenimentele din ultimii doi ani și toate s-au strânș așa într-un timp scurt, iar eu n-am vrut să panichez pe nimeni pentru că majoritatea ar fi putut să creadă că nu mai cânt, că s-ar putea să am probleme, că mă mișc mai greu și nu mi s-a părut corect față de clienții și colaboratorii mei', a conchis aceasta.

Sursa foto: Facebook & Instagram & Arhivă Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton