Alina Eremia și Ilona Brezoianu, declarații dure după derapajul lui George Buhnici: "Misoginismul este în floare"

 Raiciu Adriana
.

Alina Eremia și Ilona Brezoianu, declarații dure după derapajul lui George Buhnici. Vloggerul George Buhnici se află în mijlocul unui scandal major, după ce a făcut mai multe declarații controversate despre femeile care au celulită și vergeturi. Mai multe vedete l-au pus la zid pe jurnalist, printre care Alina Eremia și Ilona Brezoianu. Iată ce mesaje au transmis cele două!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Interviul oferit de George Buhnici, în care vorbește cât se poate de deschis despre micile semne apărute pe corpurile femeilor, cel mai probabil din cauza unor dereglări hormonale, unei nașteri sau chiar din cauza unor modificări a masei musculare sau a țesutului adipos. Ei bine, vloggerul a spus că o femeie nu se poate prezenta la plajă dacă are are celulită și vergeturi, motiv pentru care foarte multe vedete din showbiz au reacționat dur după aceste declarații.

1-11-1

Recent, Alina Eremia și Ilona Brezoianu au intervenit în scandalul momentului și au avut un mesaj de transmis. Iată ce au postat pe conturile lor de socializare!

Citește și: George Buhnici, declarații halucinante. A jignit toate femeile:Mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi

Citește și: Marian Godină, replică dură pentru George Buhnici, după ce a criticat femeile: „Mai pun și niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare pentru a se uita după țâțe și buci

Citește și: Povestea rochiei de mireasă purtată de Jennifer Lopez, la nuntă.A îmbrăcat-o prima dată în 2001, când l-a cunoscut pe Ben Affleck

Citește și: Ce salariu are Mirela Vaida ca prezentatoare la Acces Direct:’Eu am o sumă…’

Alina Eremia și Ilona Brezoianu, declarații dure după derapajul lui George Buhnici

Pe contul său de socializare, Ilona Brezoianu a început să-și spună părerea despre subiectul momentului printr-o glumă, însă situația a devenit mai serioasă apoi. Simpatica actriță este de părere că nu aspectul fizic contează în această viață, ci atitudinea și încredere de care dai dovadă.

Recunosc, mi-am făcut corpul ăsta să-i placă lui Buhnici, că zic poate dau de el pe la mare și mă face de balamuc. Nu m-a întrebat nimeni, dar cele mai sexy femei mi se par cele cu încredere în ele.Nicidecum abdomenul perfect sau lipsa de celulită sau de vergeturi. Asta așa ca să nu zic că n-am avut o părere despre acest subiect. Vă pup pe toți!', a scris Ilona Brezoianu într-un alt story pe pagina personală de Instagram.

Totodată, nici Alina Eremia nu a putut să se abțină și a transmis și ea un mesaj dur, susținund cu tărie că femeile nu sunt obiecte pe care le poți aseza undeva doar pentru a da frumos.

Înțeleg că cea mai mare investiție ar trebui să fie în noi, în sănătatea noastră mentală și fizică, dar femeile nu sunt obiecte pe care le așezi undeva să dea frumos. Fiecare face cum simte. Misoginismul e în floare pe Facebook, e o lume încremenită în timp. Hai să fim mai buni! Că nu costă nimic! Jur!', a scris Alina Eremia pe rețelele de socializare.

Și reacțiile nu s-au terminat aici. Cristina Bălan, Dan Capatos, Monica Tatoiu și chiar Marian Godină l-au criticat dur pe Buhnici pentru declarațiile sale.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton