Elwira și Mihai Petre, frustrați și stresați la Asia Express 4: "Suntem ca ultimii câini!"

 Dumba Gabriela
.

Elwira și Mihai Petre au acceptat cu bucurie provocarea Asia Express 4, dar nu se așteptau să fie atât de greu. Mai în glumă, mai în serios, cei doi sunt hotărâți să meargă la psiholog atunci când se vor întoarce acasă, atât de puternic i-a afectat ceea ce au trăit până acum pe Drumul Împăraților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fiind foarte sigur pe relația cu Elivra și pe faptul că împreună sunt mai puternici, Mihai a povestit că tocmai de-aceea a vrut să ajungă la Asia Express 4. Ca să văd cât mă ține și dacă mai sunt cu picioarele pe pământ', a zis concurentul Asia Express. Însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și ce au găsit pe Drumul Împăraților le-a dat daună aproape totală.

cover1cover1

„Avem foarte mari emoții pentru Asia Express. Din nou putem să luptăm împreună. Asta mi se pare foarte tare', spuneau cei doi soți înainte de a pleca pe traseul de pe „Drumul Împăraților'.

Cursa a pornit în Turcia, iar echipele au fost supuse încă de când au ajuns acolo la probe dificile. Elwira și Mihai Petre au parte de o mare provocare, atât fizică, dar și psihică. La Asia Express e viața comprimată la maximum', a declarat Mihai Petre.

Se întâmplă atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp!', a adăugat Elvira Petre, vizibil copleșită de experiențele trăite în timpul provocărilor. Chiar dacă uneori această experiență poate fi o brutală trezire la realitate, Mihai Petre spune că știe că vor face față. „Am fost plesniți! Knock out!”, mai spune Elvira.

Elwira și Petre au nevoie de răbdare, determinare, dar trebuie să fie și o echipă eficientă. „Practic câștigul nostru este că vom trăi din nou', a explicat Mihai Petre, conform a1.ro.

Soția dansatorului s-a plâns că probele sunt foarte grele, că sunt nevoiți să alerge de dimineață până seara. „Cel mai frustrant cred că este autostopul pentru că oamenii pur și simplu nu se opresc, nu vor să te ia. Urăsc autostopul, urma deja autostopul', a mărturisit și Mihai.

O altă problemă pe care au întâmpinat-o este legată de cazare. „Nu sunt oameni aici pe străzi și atunci îți este foarte greu să găsești cazare', a explicat Elvira Petre. Tot ea a dezvăluit că are o mare problemă cu mizeria.

„Cel mai nasol era să stăm într-o clădire părăsită, fără electricitate, fără încălzire. Am dormit și la cort, am dormit și pe barcă, am dormit în frig, în grote', mai spune Mihai.

Citește și: Unde se desfășoară filmările pentru Asia Express. Schimbări în sezonul 4

Citește și:  Regulile din sezonul 4 Asia Express. Vedetele pleacă pe Drumul Împăraților

Citește și: Imagini din vila lui Teo Trandafir.Ce a interzis să se întâmple în casa ei

Ce îi deranjează cel mai tare pe Mihai și Elvira la Asia Express 4

Clar o să pățesc așa cel puțin o dată. Deci o să am o cădere psihică 100%', spune Mihai, decurajat, în timp ce Elvira spune că va fi mereu acolo lângă el să îl ajute, orice s-ar întâmpla.

Lucrul pe care cei doi nu-l suportă să-l facă pe parcursul competiției este să se milogească de străini pentru a primi ajutor. „Suntem ca ultimii câini. Cât de greu se poate, atât primești', spune Mihai.

„Mă gândesc la un psiholog bun când mă întorc. Mi-e teamă să nu încep să cer mâncare pe la vecini', a spus râzând Mihai.

Cine sunt vedetele de la Asia Express 4 – Drumul Împăraților

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii de la Antena 1 se anunță plin de neprevăzut și adrenalină, provocări noi și situații neașteptate de vedetele, care și-au promis să își depășească limitele. 

Nouă perechi s-au aliniat la startul Asia Express din sezonul patru. Printre celebritățile care vor putea fi urmărite de telespectatori se numără Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton