Ce probleme de sănătate are Cristina Cioran în sarcină, la 44 de ani: "Acest fibrom uterin..."

 Dumba Gabriela
.

Cristiana Cioran va deveni mamă pentru prima dată, la 44 de ani, și crede cu tărie că nu există târziu sau devreme în viața unei femei, când vine vorba despre un copil, ci momentul potrivit. Există și un minus în toată bucuria Cristinei și anume un fibrom uterin, dar din fericire nu afectează sarcina.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Multă lume a crezut că pentru o sarcină la o vârstă considerată târzie este nevoie de tratamente de fertilizare, însă Cristina Cioran susține că la ea nu a fost vorba despre așa ceva. Și-a dorit un copil dintotdeuna, dar nu a forțat destinul și a lăsat să se întâmple la momentul ideal, la scurt timp după ce a întâlnit bărbatul potrivit pentru a aduce pe lume un copil.

646×404-5646×404-5

Cristina Cioran trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandru Dinescu. Viitoarea mămică spune că de multe ori s-a visat cu un bebeluș în brațe și spera ca până la urmă să fie și ea mamă, dar nu credea că se va întâmpla atât de repede, după doar câteva luni de relație cu iubitul ei.

„Ne-am dorit foarte tare amândoi şi am avut câteva încercări şi, într-un final, am reuşit să obţinem o sarcină. Nu am apelat la tratament pentru că nu a fost nevoie. Dacă ar fi fost, probabil că apelam sau încercam să mergem şi în acea direcţie.

De ce abia acum? Aşa a fost să fie. Eu în nicio relaţie nu am forţat lucrurile, chiar dacă eu îmi doream altceva decât partenerul meu. Am vrut ca totul să vină de la sine. Şi când a fost scris, atunci s-a întâmplat, pentru că eu nu cred în întâmplări, ci în destin.”, a declarat Cristina Cioran pentru clickpentrufemei.ro.

Citește și: Momente grele pentru Cristina Cioran, gravidă la 44 de ani:'Mi-a fost teamă să nu pierd sarcina, riscurile erau mari!'

Ctește și: Teo, confesiuni dureroase despre familia ei:„A fost cel mai sinistru moment din viața Maiei’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Cristina Cioran însărcinată în 6 luni: „Vânătăile fac parte din program'

Cristina Cioran spune că nu a speriat-o niciodată gândul de a deveni mamă la 44 de ani, însă s-a temut că poate pierde sarcina, date fiind riscurile de la această vârstă.

„Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani. Am avut o teamă cu privire la păstrarea sarcinii în condiţii perfecte, riscurile de pierdere fiind mari din punct de vedere statistic.”, a mai spus Cristina, care mărturisește că a știut încă de la început că va avea o fetiță.

Există și un minus în toată bucuria Cristinei și anume, un fibrom uterin.

„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece.”, este convinsă Cristina Cioran.

Cristina Cioran spune că medicul său i-a recomandat să nască prin cezariană, marele eveniment fiind programat după jumătatea lunii septembrie, perioada ideală în care micuța Ema să vină pe lume.

Cum a aflat Cristina Cioran că este însărcinată

Cristina Cioran spune că primele simptome că ar fi însărcinată au apărut când era la birou și și-a făcut un test de sarcină. Era deja în luna a patra. „Eram la birou, am făcut un test și lui i-am dat mesaj. S-a bucurat foarte tare. Este o sarcină dorită, ne-am dorit foarte mult și nu știu dacă ne-am pregătit.

E o relație neașteptată, ne-am dorit să facem și copii. Abia după ce am aflat rezultatele tuturor testelor, adică săptămâna trecută, m-am putut să mă bucur cu adevărat. Știu că va fi greu, lunile astea trei au fost grele, mi-a fost rău. Dar le aștept și pe următoarele trei, și celelalte. Sunt în săptămâna treisprezece și în luna septembrie trebuie să nasc., a spus ea în direct la „Vorbește lumea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton