Ellie White le recomandă mămicilor să își alăpteze bebelușii

 Ioana Motoc
.

Ellie White este una din mămicile care a ales să își alăpteze copiii încă din prima zi de viață a acestora. Artista s-a informat și a aflat cât de important este ca cei mici să fie hrăniți cu lapte matern în detrimentul formulei cu lapte praf disponibil în comerț.

ellie-white-baby-www.elliewhite.ro-blog-mamici-980x653

Solista este mama a doi copii, un băiețel și o fetiță, și mărturisește pe blogul ei, www.elliewhite.ro, că alăptatul este benefic nu doar copiilor, ci și mămicilor.

 

„După ce l-am născut pe Mihăiță, eram puțin îngrijorată pentru că, la prima masă, nu am știut că trebuie să cer să îmi fie adus pentru a mânca de la sân… Așa că, din prima zi, Mihăiță a avut masa combinată, sân cu formulă, ceea ce nu a fost neapărat un lucru rău, dar mi-aș fi dorit să știu opțiunile mele și mi-ar fi plăcut să îi dau formula (lapte praf) doar atunci când era absolut necesar. Experţii spun că laptele matern este cel mai important cadou pe care îl poţi oferi copilului tău, iar eu sunt de aceeași părere. Acesta îi oferă copilului tău nutrienţii de care are nevoie în primele lui zile de viaţă. Un mare avantaj pentru mămici este faptul că atunci când alăptezi, arzi foarte multe calorii, ceea ce înseamnă că ajută la eliminarea kilogramelor acumulate în timpul sarcinii. Există şi dezavantaje: sâni umflați, mameloane iritate, alăptare în miez de noapte şi lista continuă…

 

Experții spun că prima săptămână este cea mai importantă, atât pentru mamă cât şi pentru bebeluş. Atunci se formeză legătura dintre cei doi, iar alăptarea ocupă un rol foarte important. Pe Maria am ales să o alaptez exclusiv la sân și credeți-mă, se vede :). Dragile mele mămici si viitoare mămici, cel mai bun sfat pe care vi-l pot da este să alăptați la sân atât cât puteți și, cu siguranță, să vă informaţi despre fiecare moment din viața voastră și a copilului! La medici specialişti, cărţi, internet (alegeți bine sursele), documentare, seminarii, grupuri online… Există atât de multe informaţii, de la poziţionarea copilului la sân, până la momentul în care puteţi folosi biberonul. O sa revin cu postări cât mai detaliate, de la medici specialiști, în curând. Este păcat să nu profitaţi de fluxul mare de informaţii care există în acest domeniu', a scris artista pe blogul ei, www.elliewhite.ro.

ellie-white-alaptatellie-white-alaptat

 

 

Sursă foto: elliewhite.ro. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton