Andreea Esca, vacanță în Franța

 Ioana Motoc
.

Printre locurile vizitate vara aceasta de cea mai cunoscută știristă de la noi s-a numărat comuna Mane, „un alt loc frumos, din sudul Franței”, după cum a precizat chiar aceasta pe blog-ul personal.

andreea-iordania-1024x768

Se pare că Andreea este o împătimită a vacanțelor în străinătate, făcând o adevărată pasiune pentru hoteluri: „Ador aeroporturile, gările, hotelurile și marea. Toate cred că au legătură cu sentimentul de libertate de mișcare. Când eram mică mă enerva groaznic că tata avea un apartament la mare și nu puteam sta niciodată la hotel. Trebuia să stăm pe loc, în același loc… Mă împrieteneam pe plajă cu tot felul de copii de prin hoteluri doar ca să mă duc cu ei în hol să jucăm cărți.

Vedeta s-a bucurat de peisaje superbe și a petrecut o bună parte din vacanța sa în Mane, loc care i-a lăsat o impresie deosebită, mai ales din prisma faptului că a fost cazată într-un hotel ce fusese construit în mijlocul unui câmp de lavandă.

 

Sursă foto: andreeaesca.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton