Elena Merișoreanu va deveni străbunică. Nepoata ei este însărcinată și se pregătește de nuntă: „Mai întâi vor face botezul. Sexul copilului...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Elena Merișoreanu va deveni străbunică. Nepoata ei este însărcinată și se pregătește de nuntă. Cântăreața de muzică populară spune că abia la anul va juca la nunta nepoatei sale, Beatrice, dar mai întâi va fi prezentă la botez. Tânăra a ținut ascunsă sarcina o perioadă de bunica ei, până ce s-a asigurat că totul decurge cum trebuie. Iată ce sex are bebelușul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu va deveni străbunică. Nepoata aristei, Beatrice, e gravidă în aproape 8 luni, dar a ascuns sarcina de ochii bunici ei și nu i-a spus decât după ce a aflat sexul bebelușului. Băiețelulul nepoatei cântăreței va veni pe lume peste aproximativ o lună. Artista spune că toată familia lor este emoționată de venirea pe lume a bebelușului, iar ea arde de nerăbdare să devină străbunică.

2_673929002_67392900

Citește și: Elena Merișoreanu și-a reluat activitatea profesională, la nici 3 luni de la operația la picior. Nu a renunțat însă la cârje: „Mă mai sprijin în ele. Medicul mi-a dat voie să…' / EXCLUSIV

Citește și: Adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Elena Merișoreanu: „Mi-a zis așa…”

Citește și: Cum a afectat-o pe Ramona Păuleanu nașterea prematură a gemenilor: „Am refuzat să mă gândesc că aș putea să nu-l mai am, deși mureau copii în fața ochilor mei' / EXCLUSIV

Citește și: Adelina Pestrițu, Virgil Șteblea și fiica lor, Zeny, primul pictorial de familie. Cum sunt vedeta și soțul ei ca părinți: „De la extaz la agonie. Ea este independentă și vrea să facă totul singură' / EXCLUSIV

Elena Merișoreanu va deveni străbunică

Elena Merișoreanu va deveni peste scurt timp străbunică. Nepoata cântăreței de muzică populară, Beatrice, este însărcinată în aproape 8 luni. Artista susține că tânăra a păcălit-o și că, la început, nu i-a trecut prin cap că nepoata ei este însărcinată. Beatrice a ținut sarcina ascunsă o vreme, pentru că-și dorea să afle mai întâi sexul bebelușului și abia după aceea să anunțe vestea.

„Beatrice m-a păcălit, dar a fost o păcăleală frumoasă. A zis: „Lasă să știu sigur cum e'. Nu mă așteptam să nu spună nimic, dar n-a vrut să spună până ce n-a aflat sexul copilului. După ce mi-a spus, am învățat-o să nu tăgăduiască, pentru că nu e bine.

Nu cred că anul acesta voi juca la nunta ei. Din câte știu eu, mai întâi vor face botezul și nunta la anul. Nepoata mea vrea să fie trasă prin inel la nunta ei. Ea care ține mult la treaba asta… Să fie sănătoasă și să nască băiețelul cu bine. Asta e cel mai important. Restul, vom vedea. Are timp să organizeze și botezul și nunta', a declarat Elena Merișoreanu, pentru viva.ro.

Elena Merișoreanu și-a văzut strănepotul la ecografie

Acum, în familia artistei este dublu motiv de bucurie. Chiar dacă nunta nepoatei nu are loc anul acesta, totuși, curând va avea loc cununia civilă. 'Cred că luna viitoare se cunună la Starea Civilă”, a spus artista.

Elena Merișoreanu a fost cu nepoata ei la doctor la ecografie și l-a văzut pe bebelușul care se va naște curând. 'Am fost foarte emoționați cu toții, când am aflat de sarcină, dar mai ales când l-am văzut la ecografie', a mai spus cântăreața de muzică populară.

Elena Merișoreanu nu a știut mult timp de sarcina nepoatei sale

Beatrice Păun susține că i-a fost foarte greu să ascundă sarcina de bunica ei, Elena Merișoreanu. Reacția bunicii sale a fost de surprindere totală.

„Am avut și grețuri, mă tot duceam la baie, mă întorceam. Și mamaie mă tot întreba: „Dar de ce te tot duci la baie?'. Îi spuneam că am mâncat ceva care nu mi-a picat bine din mall. La scurt timp după, am anunțat-o.

A fost foarte bucuroasă, dar m-a și certat: „Mamaie, cum de nu mi-ai spus mie?!'. Nu i-a venit să creadă. Nici nu se gândea la așa ceva. Era ultimul lucru la care se gândea ea.', a dezvăluit în exclusivitate Beatrice Păun, nepoata artistei.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton