Armin Nicoară și Claudia Puican, dezvăluiri neașteptate din mariajul lor: ”La începutul relației sufeream după altcineva. Chiar și când facem dragoste...”

 Calin Maria Bianca
.

Armin Nicoară și Claudia Puican, dezvăluiri neașteptate din mariajul lor. Claudia Puican și Armin Nicoară sunt destul de discreți când vine vorba despre viața lor intimă și personală de obicei. Ei bine, de data aceasta, cei doi au vorbit pe larg despre cum a început povestea lor de dragoste, cum gestionează certurile, dar și cum s-a schimbat viața lor de când s-au căsătorit. De asemenea, nu s-au sfiit să spună și câteva picanterii din intimitate. Iată ce au dezvăluit recent cei doi îndrăgostiți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară și Claudia Puican se iubesc cu foc de mai mulți ani, însă abia în urmă cu câteva luni au decis să își ducă relația la următorul nivel. Mai concret, cei doi îndrăgostiți au devenit în mod oficial soț și soție, iar de atunci viața lor s-a schimbat radical. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar cei doi prin cele mai recente declarații pe care le-au făcut.

armin10armin10

De-a lungul timpului s-au zvonit multe despre Armin Nicoară, inclusiv că-i este infidel Claudiei Puican, însă el a infirmat toate aceste zvonuri, la fel și frumoasa lui soție. Cei doi au dezvăluit că amîndoi sunt persoane destul de geloase, însă știu cum să gestioneze totul acum. Iată cum se împacă după o ceartă, dar și ce nu și-ar putea ierta unul altuia.

Citește și: 'Eram distrus și fizic și mental, total, vedeam moartea. Aveam 40 și ceva de kilograme. Eu o să mor…'. Armin Nicoară a trecut prin calvar din cauza diabetului

Citește și: Armin Nicoară face un tratament special pentru a putea deveni tată: „Va trebui să merg la spital să facem toate cele necesare și să mergem înainte cu procesul”

Citește și: Cine este Andreea Roșca, noua iubită a lui Adrian Cristea. Este avocată și a lucrat în Dubai

Citește și: Ce ținută a purtat Mădălina Ghenea la premiera filmului cu Leonardo DiCaprio și Robert de Niro de la Cannes. Actrița a întors toate capetele

Armin Nicoară și Claudia Puican, dezvăluiri neașteptate din mariajul lor: 'Chiar și când facem dragoste…'

Armin Nicoară și Claudia Puican știu cât de important este să petreacă timp de calitate împreună, dar totodată sunt conștienți că trebuie să aibă grijă ca nu cumva să se instaleze monotonia în relația lor de cuplu. Mai concret, pe lângă glumele, tachinările și momentele romantice, cei doi susține că uneori este nevoie și de puțin dor, tocmai pentru ca fiorii dragostei să își facă simțită prezența.

'În fiecare dimineață mă bucur de Claudia. Pentru mine orice moment cu ea e o bucurie. Îi mulțumesc mereu pentru ceea ce face pentru mine. Eu nu spun chestiile astea pentru lume. Eu mereu o pup și o alint pe Claudia. Și noi de când ne-am căsătorit suntem și mai uniți. Spune lumea că nu schimbă nimic un act. Dar pentru noi chiar a fost o schimbare în bine.

Noi încercăm să ținem relația aprinsă și să nu intervină monotonia. Dacă apare monotonia, nu mai merge relația. Eu mai fac câte o ghidușie, o glumă și relația merge bine. Noi mergem foarte mult la evenimente împreună.

De multe ori zic să ne mai despărțim, fiecare să meargă cu altă formație, ca să nu stăm mereu împreună. Când ajungem acasă după trei zile de evenimente în care nu stăm împreună, e iubirea mai înflăcărată. Chiar și când facem dragoste, e totul mai cu foc.', a dezvăluit Armin Nicoară pentru Fantik.ron.

Ce nu și-ar putea ierta unul altuia

Armin Nicoară nu s-a sfiit și a recunoscut că nu-i place atunci când Claudia Puican pleacă de lângă el, mai ales că este extrem de gelos. De asemenea, a explicat concret că nu acceptă minciuni și că nu ar putea trece peste ele, fiindcă încrederea i-ar fi rănită.

'Nu îmi place atunci când Claudia pleacă de lângă mine. Eu nu cred că mă minte, dar asta nu aș accepta. Nu aș putea să trec peste minciuni.„, a spus Armin, iar în completare a venit Claudia: Armin mă terorizează toată ziua, îmi dă coate și nu mă lasă deloc în pace. Mă ține tot timpul în priză.

Claudia Puican a explicat clar că nu ar putea să ierte minciuna și înșelatul. Prin urmare, artista este de părere că dacă se întâmplă dar ea nu vede și nu află, este ok, însă dacă ar vedea vreun astfel de gest tandru între soțul ei și o altă femeie, este de la sine înțeles că nu ar putea să ierte așa ceva.

Dacă m-ar minți și m-ar înșela. Dacă aș afla, nu aș putea trece peste asta. Știi cum se spune, ce nu știi, nu te afectează. Prefer să nu aflu, dacă m-ar înșela. Dar dacă aș vedea cu ochii mei că e cu altcineva, de mână sau se sărută, nu aș accepta.„, a spus Claudia Puican.

Totuși, nu a putut să nu aducă în discuție glumele mai puțin plăcute pe care Armin Nicoară le tot face în ultima vreme cu diferite colege de breaslă, inclusiv cu nașa lor, Georgiana Lobonț. Ei bine, Claudia Puican a ținut să precizeze că nu este deranjată de ele fiindcă știe că sunt glume. De asemenea, în apărarea sa, Armin Nicoară a ținut să explice lucrurile mai clar.

Eu mai bine le fac pe față. Mulți mă condamnă și îmi spun că le iau pe alte fete în brațe, sau pe nașa. Eu nu mă dau la ele, mă bucur de viață. Nu sunt genul care se ascunde. Sunt unii care se feresc de soțiile lor. Eu sunt deschis. Mai bine am gesturi inocente de față cu Claudia. Pentru mine e o supărare când oamenii spun asta, că mă dau la alte femei. Nu e adevărat. Mulți se prefac cuminți de față cu soțiile, apoi când sunt singuri e vai de capul lor. Eu prefer să fiu deschis.', a spus Armin Nicoară despre acest subiect.

Între Armin Nicoară și Claudia Puican nu a fost dragoste la prima vedere

Ei bine, declarațiile celor doi soți nu s-au oprit aici, ci au continuat și au ajuns chiar la începutul poveștii lor de dragoste. Nu a fost iubire la prima vedere așa cum toată lumea se aștepta, ci din contră, Armin Nicoară a povestit că suferea după o altă femeie atunci când a cunoscut-o pe Claudia, însă lucrurile au evoluat foarte frumos între ei, mai ales când și-a dat seama că are o iubită bună lângă el, care-i este alături și la bine, dar și la greu.

'La început nu prea era ceva serios. Nu era o relație normală, să spun așa. Când m-am lansat eu în muzică, eu eram atașat de altcineva. Când a intrat Claudia în viața mea, ea m-a adus pe calea cea bună. Eu atunci încă sufeream după altcineva. Și o vedeam că și ea suferă din cauza asta.

Persoanele dinaintea Claudiei m-au făcut să sufăr. Când am întâlnit-o pe ea, viața mea s-a schimbat. M-a ajutat enorm, inclusiv cu sănătatea. Eu mi-am pus ochelari datorită ei. Nu vedeam bine din cauza diabetului. Ea m-a dus la doctor, mi-a făcut programări. A mers să-mi pun aparatul de insulină. Eu făceam de capul meu, o injecție la 3-4 zile. A mers cu mine să-mi iau haine. M-a ajutat cu tot. Toate faptele pe care le-a făcut pentru mine m-au făcut să văd că ea e aleasa.', a spus Armin Nicoar despre începutul poveștii de dragoste cu Claudia Puican.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton