Elena Marin și Alexandra Stan de la Survivor, scandal uriaș pentru mâncare: "Nu ți-e rușine?"

 Laciu Andreea
.

Un nou scandal zguduie echipa Faimoșilor. Elena Marin și Alexandra Stan de la Survivor s-au certat de față cu toată lumea. Motivul scandalului? Mâncarea. Cu siguranță, oboseala, problemele de sănătate și stresul și-au pus amprenta asupra celor două concurente. Tocmai de aceea a fost nevoie doar de o scânteie ca să se aprindă și să își arunce replici dure.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Totul a pornit de la o porție de orez. În timp ce Alexandra Stan a susținut că ea a întrebat-o frumos pe colega ei de echipă dacă să îi dea sau nu orez, Elena Marin o contrazice. Dansatoarea Andreei Bălan a declarat că artista ar fi repezit-o și i-ar fi cerut să nu mai comenteze. Zanni, Jador și Sebastian Chitoșcă au intervenit și ei în discuție, fiind de partea Alexandrei Stan.

De altfel, nu este pentru prima oară când Elena Marin se află în mijlocul unui conflict. În edițiile trecute a avut parte de lacrimi amare din cauza lui Zanni. Faimosul nu este singurul care a jignit-o, Sebastian fiind și el printre cei care i-au aruncat cuvinte grele Elenei. Ba mai mult decât atât, scandalul dintre Zanni și colega lui l-a făcut până și pe Moroșanu să intervină, considerând că protejatul lui Alex Velea a mers prea departe.

alexandra-stan-8alexandra-stan-8

Elena Marin și Alexandra Stan de la Survivor, scandal uriaș pentru mâncare

Alexandra Stan s-a simțit revoltată de atitudinea Elenei Marin, cu atât mai mult cu cât cântăreața i-ar fi luat partea în trecut. Sebastian s-a implicat și el în discuție, acuzând-o pe Elena că are adesea mâncare în plus. Nici Jador nu a stat deoparte și a încercat să potolească apele, explicându-i Faimoasei Elena Marin că toți sunt la fel de înfometați.

Alexandra Stan: Te-am rugat: „îți dau orez sau nu'?

Elena: Tu nu! Mi-ai zis: „de ce nu iei de la Simona'. Ai venit tu la mine și mi-ai spus „Elena, hai să-ți dau orez?'

Alexandra Stan: Nu ți-e rușine, măi frate, că te vede Dumnezeu? De două ori te-am întrebat „vrei să-ți dau o lingură, două, că i-am pus și Roxanei'?

Elena: Măi, nu mi-ai zis nimic. Mi-ai spus să nu mai comentez și că Simona îmi dă orez.

Sebastian Chitoșcă: Tu când ai ceva în plus, la cine te duci să întrebi?

Elena: Păi nu am nimic în plus, asta-i diferența, nici măcar mâncarea care mi-a fost furată, nu e ca și cum mi se dă mie ceva în plus! Din bananele alea, din mâncarea aia, din recompensă, din tot ceea ce s-a întâmplat, mi le-am porționat eu.

Citește și: Adevărul despre scandalul dintre Elena Marin și Zanni, de la Survivor: „Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta?”

Citește și: Cum arată văduva lui Sergiu Nicolaescu, la 7 ani de la moartea regizorului. Dana încă mai poartă verigheta

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută: „Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale”

Jador s-a implicat în cearta celor două Faimoase

Jador: Vino să îți spun ceva! Suntem flămânzi cu toții.

Elena: Nu zic nimic, nu mă interesează, nu e treaba mea, dar când vine vorba de mâncarea mea, de ce mi se cuvine, da, vreau să vorbesc.

Alexandra Stan: De unde știi că erau doar trei porții, frate?

Elena: Vreau să mănânc, atâta tot!

Alexandra Stan: Ai făcut o ceartă și sincer te-am susținut de la început, de fiecare dată, chiar dacă toată echipa a avut de comentat de multe ori, înțelegi? Și am zis, lasă, mă. Dar se pare că ai un caracter, deci nu te supăra pe mine.

Elena: Vezi că, Alexandra, la un moment dat s-ar putea să se înfunde.

Alexandra Stan: Am zis să fiu eu aia de treabă, înțelegi?

Zanni: Învață să vorbești! Învață să te faci plăcută și apoi să vorbești.

Elena: Învață să nu mai jignești, să ai bun simț și caracter.

Ce spunea Alexandra Stan, înainte de plecarea la Survivor

Chiar dacă acum își dorește doar să fie eliminată, Alexandra Stan era foarte entuziasmată, înainte să plece în Republica Dominicană.

„Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie. Motivul principal pentru care particip la este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non stop. Sper că ei să continue să mă susțină în continuare de acasă.

Vreau să-mi cunosc adevăratele limite! Sper să fac față atât condițiilor, temperaturii și lipsei de mâncare, competițiilor sportive pe trasee și nu în ultimul rând tensiunilor dintre concurenți. Sper să rămân cât mai mult în concurs și să mă înțeleg cu toată lumea! Amu ‘ncepe!!!, a declarat Alexandra Stan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton