Actorul Lucian Pînzaru a murit la doar 53 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă

 Lupescu Anca
.

Este doliu în lumea teatrului. Actorul Lucian Pînzaru a murit la vârsta de 53 de ani. Vestea a fost dată de reprezentanții Teatrului Dramatic Fani Tardini, care au lăsat un mesaj emoționant pe pagina lor de socializare. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Actorul din Galați a pierdut lupta cu boala nemiloasă de care suferea de ceva vreme. A avut o carieră de succes în lumea teatrului, unde a debutat pe scena Dramaticului în anul 1995. De atunci a interpretat foarte multe roluri și a jucat alături de actori de renume.

descărcare-4-7descărcare-4-7

A avut o carieră de 25 de ani, timp în care a jucat în nenumărate piese. Colegii săi spun că era un om foarte atent, care nu a vrut niciodată să lucreze cu jumătăți de măsură.

Actorul Lucian Pînzaru și-a dorit să fie incinerat

„Teatrul din Galați este azi în doliu! Avem cu toții un puternic gust al amărăciunii, al mâhnirii care ne strangulează și ne amestecă gândurile, stările, sentimentele. Suntem, împreună, strâns legați de o mare și copleșitoare tristețe!

Artistul care ne-a inspirat, Omul care ne-a dat cu generozitate din bogăția lui interioară, el, Lucian, ne părăsește acum, lăsându-ne cu sufletele șchioape!

Ne gândim că Lucian a trăit așa cum a vrut și a vrut să ardă pentru meserie, să iubească teatrul și pe oamenii din el, să respecte și să onoreze fără cusur publicul care i-a răsplătit munca și talentul timp de peste 25 de ani.

Teatrul din Galați a fost onorat că Lucian a ales să împartă scândura asta fascinantă cu trupa pe care a găsit-o aici! A fost un artist-reper, un devotat al teatrului făcut atent, precis și fără jumătăți de măsură. Rămas bun, Lucian Pînzaru!', se arată într-un comunicat transmis de Teatrul Dramatic Fani Tardini.

Trupul actorului este depus până miercuri seara, 17 februarie, în foaierul Teatrului Dramatic, acolo unde va fi depus sicriul său.

Lucian Pînzaru va fi incinerat, conform dorinței sale. Acest lucru va avea loc pe parcursul zilei de joi, 17 februarie, la București. Tot la dorința regretatului actor, cenușa va fi împrăștiată pe Dunăre, la Galați.

„Eu sunt un iubitor de Dunăre. Am avut o copilărie frumoasă la Dorohoi. cu bunici..', spunea Lucian Pînzaru, într-un interviu acordat în mai 2020.

Citește și: Adevărul despre scandalul dintre Elena Marin și Zanni, de la Survivor: „Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta?'

Citește și: Cum arată văduva lui Sergiu Nicolaescu, la 7 ani de la moartea regizorului. Dana încă mai poartă verigheta

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută: „Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale'

Actorul s-a născut pe 19 ianuarie 1968 la Dorohoi, judeţul Botoşani, a absolvit Facultatea de Teatru a Universităţii Naţionale de Arte George Enescu⁣ din Iaşi în anul 1994 şi a debutat ca actor pe scena Teatrului Dramatic din Galaţi pe 28 ianuarie 1995 în rolul Artur din spectacolul Tango de Slawomir Mrozek, regia Attila Vizauer.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton