Elena Marin s-a accidentat la Survivor: "Mă doare piciorul!"

 Dumba Gabriela
.

Elena Marin a trecut prin clipe groaznice duminică seara, la Survivor, după ce s-a accidentat la picior în timpul unei probe. Din fericire, urletele de durere nu au fost amplificate de regretele legate de eliminarea din competiție și a scăpat la mustață. Albert a fost cel eliminat de data aceasta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin a urlat de durere în timpul unei probe în ediția Survivor de duminică seara, după ce s-a accidentat la picior. Emoțiile cauzate de o posibilă eliminare din competiție, după ce a fost propusă alături de Albert și Marius, au funcționat, însă, ca un sedativ pentru Elena.

0elena-marin339330elena-marin33933

„Mă doare piciorul, mă doare tare!!!!”, a urlat Elena de durere după ce a căzut la pământ în timpul probei.

Din fericire pentru ea a rămas în competiție și rămâne de văzut cum și dacă își va reveni după accidentare și va putea continua probleme în ultimele zile de competiție pe 2021.

Citește și: Angela Rusu face botez cu 300 de invitați!De ce l-a ales naș pe Silviu Prigoană

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, noi detalii despre scandalul cu Fulgy:„Este foarte delicată situația’

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, prima poză împreună după divorț:„Suntem legați în fața lui Dumnezeu’

Albert a fost eliminat, Elena Marin și Marius au scăpat

Săptâmâna care s-a încheiat la Survivor a fost una dintre cele mai grele pentru concurenții rămași pentru că au trecut prin probe mai dificile ca niciodată. Elena, Marius, Albert, Maria, Zanni și Andrei au avut de înfruntat cele mai grele obstacole din Repubica Dominicană de până acum.

Au dat totul pe traseele de la Survivor Romania 2021, dar in ciuda eforturilor, Elena, Albert și Marius au fost propuși spre eliminare.

După ce a fost favoritul publicului mai bine de 10 ediții consecutive, Albert din echipa Războinicilor s-a clasat în această seară pe ultima pozitie în topul preferințelor publicului, lucru care i-a adus eliminarea. 

„Am venit aici cu gândul de a câștiga și de a ajunge în Finală. Regretele pe care le-am spus, sunt singurele, pentru că știam că se pate ajunge la momentul ăsta, de a părăsi competiția, și nu îmi doream deloc.

Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul, acela de a fi în Finală și cel mai important să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu, asta mă doare cel mai tare.

Mai sunt și multi oameni care m-au votat atât de multe săptămâni și și-au dorit să mă vadă acolo.

Îmi cer scuze, am facut tot ce am putut, nu am avut niciodată gândul de a renunța. Dacă v-am dezamăgit, nu am avut intenția asta.

Plec cu multe amintiri frumoase, o ultimă amintire pe care mi-a oferit-o Zanni. A fost un gest foarte frumos pentru mine.”, a spus Albert Oprea cu ochii în lacrimi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton