Elena Ionescu, ex-Mandinga, prima declaraţie despre divorţ: “Am vrut să ţinem totul secret!” / Motivele despărţirii

 Dumba Gabriela
.

La puţin peste doi ani de când s-au cunoscut şi 1 an şi jumătate de la nuntă, Elena Ionescu şi soţul ei, Răzvan, au decis să apuce pe drumuri separate. Fosta solistă a trupei Mandinga a făcut şi o primă declaraţie despre divorţ şi a confirmat vestea care până acum era doar un zvon: „Da, am divorţat. Am vrut să ţinem totul secret!'.

Elena Ionescu divorţeazăElena Ionescu divorţează

„Da, am divorţat! Luna trecută am decis împreună cu Dragoş, de comun acord, să ne despărţim. Am vrut să ţinem totul secret pentru că genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie să găsim puterea să mergem mai departe!

Ne-am aşteptat să se întâmple asta? Nu.. dar nu suntem nici primii, nici ultimii care se despart. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit şi în 6 luni am rămas însărcinată cu Răzvănel.

Uneori, Dumnezeu face lucrurile să se întâmple într-un anumit moment, nimic nu a fost planificat şi am iubit fiecare clipă. Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar 7 luni de când ne cunoşteam. Poate puţin cam repede, cred că oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaşte.

Aş face lucrurile diferit? Niciodată! Am primit cel mai frumos dar pe care îl poate primi o femeie în viaţa asta şi anume darul de a fi mamă!'a scris Elena Ionescu pe Facebook.

La rândul său, fostul partener de viață al artistei a spus: „Da, este adevărat. Urmează să se finalizeze divorţul… Pur şi simplu, aşa a fost să fie. Am stabilit amândoi că este mai bine să ne separăm. Sincer, nu am nici eu un motiv anume. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins…. ne-am aprins repede şi ne-am stins la fel de repede, glumesc îţi dai seama. Vom rămâne în relaţii foarte bune pentru cel mic… Am vorbit de mai multe ori. Am stat şi ne-am gândit amândoi. Totul este ok şi vom rămâne ok pentru cel mic'.

Anul trecut s-a născut fiul lor

Acum un an, pe 3 august, artista și soțul ei erau cei mai fericiți oameni din lume – atunci a venit pe lume fiul lor: „A fost un copil pe care mi l-am dorit. Nu am avut greţuri. E băieţel, nu a fost greu să îi aleg numele. Dacă pe soţul meu îl cheamă Dragoş Răzvan şi i se spune Dragoş, am zis să-i punem numele de Răzvan. O să nasc cezariană, că altfel nu am cum. Am făcut în urmă cu cinci ani o operaţie la ochi, că am miopie, şi altfel nu am cum', povestea Elena într-o emisiune TV.

Cei doi s-au căsătorit în secret, în luna martie 2018, iar cinci luni mai târziu a venit pe lume rodul dragostei lor, așa că nimic nu a prevestit acest deznodământ trist. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton