Nu e de glumă cu ea! Iulia Vântur a dat lovitura cu un rol la Hollywood. Vedeta a dat fabuloasa veste azi

 Oana Popoiag
.
Iulia VânturIulia Vântur

Stabilită de șase ani în India, unde și-a făcut deja un nume la Bollywood, având parte de susținerea celebrului Salman Khan, Iulia Vântur a dat lovitura din nou. Actrița a anunțat că va face parte din distribuția unui serial de Hollywood, având un rol pentru care a făcut antrenamente dure.

Iulia Vântur s-a mutat de peste șase ani în India, unde a luat-o de la zero, clădindu-și în timp record o carieră la Bollywood. După ce a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete în România, Iulia Vântur s-a mutat în India – unde se presupune că are o relație cu actorul Salman Khan – și a reușit același lucru. Să devină celebră, în muzică și actorie.

Iulia Vântur s-a făcut remarcată la Hollywood. În ce film va juca vedeta

Iată că astăzi Iulia Vântur a făcut un anunț neașteptat, acela că va juca într-un serioa de Hollywood, pentru care va lucra cu nume mari din industrie. E vorba despre serialul 'Jack Stall Dead', filmat și produs în Londra, regizat de Nick Mckinless care a lucrat la filme importante de la Hollywood precum Transformers', Game of thrones', The Fury' sau Justice League' și de Ali Jacko, multiplu campion mondial la kickbox. Vedeta din România joacă rolul unei agente secrete de top, JO, care lucreaza pentru cea mai mare agenție secretă a Guvernului, unde se adună cei mai buni profesioniști ai lumii pentru a soluționa cazuri importante.

M-am antrenat câte 4 ore pe zi, aveam febră musculară și dureri în tot corpul, încât ridicatul din pat dimineața devenise un mare task pentru mine. Am descoperit mușchi în corpul meu de care nu aveam habar. Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depășesc limitele, să accesez acea putere interioară, focusul, disciplina și un munte de motivație. A fost o adevărată lecție', a declarat Iulia Vântur despre rolul ei.

Foto: PR

Citește și:

Elena Ionescu, ex-Mandinga, prima declaraţie despre divorţ: Am vrut să ţinem totul secret!' / Motivele despărţirii

Dragoș Bucur rupe tăcerea despre decizia de a-și educa fiica în sistem homeschooling. Concluzia lui, după 3 ani, e surprinzătoare!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton