Elena Băsescu, despre viața cu trei copii: "Nu e greu! Am fost destul de stricți cu ei"

 Dumba Gabriela
.

La 40 de ani, Elena Băsescu este o femeie fericită și o mamă mândră de cei trei copii ai săi. Și dacă unora li se pare grea viața cu trei copii, Elena spune că nu este deloc așa și că stă în firea femeilor să aducă pe lume copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Băsescu este mama a trei copii, două fete și un băiat: Sofia Anais (7 ani), Anastasia (2 ani) și Traian Jr. (5 ani și jumătate). Sofia și Traian Jr. sunt copiii Elenei din relația cu fostul soț, Bogdan Ionescu, iar mezina, Anastasia, este fiica Elenei și a fostului ei partener, Cătălin Gheorghe. Acesta din urmă este mai mic cu 12 ani decât Elena și s-au despărțit anul trecut, după o relație de doi ani.

Invitată la „Vorbește lumea”, Elena Băsescu a vorbit despre viața ei cu trei copii și a mărturisit că nu este atât de greu să crești trei copii, pe cât se crede.

„Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi femeile suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim', a explicat Elena Băsescu.

Elena-Băsescu-1-573×500Elena-Băsescu-1-573×500

Totodată, aceasta a vorbit și despre relația pe care o are cu tatăl ei, atât ea cât și copiii săi și a dezvăluit că fostul președinte Traian Băsescu este un bunic implicat, căruia îi place să petreacă timp cu nepoții lui.

„Este un bunic foarte implicat, extraordinar de implicat. Acum este perioada în care îi arată fetiței mele Sofia cum să folosească mailul. Ea și-a făcut adresă de mail. (…) În weekend [copiii] rămân la mama și la tata. (…) Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire'., a mai spus Elena Băsescu.

Citeste si: Cum se înţelege Elena Băsescu cu foştii socri. Iată cum o ajută părinţii lui Syda

Cu ce se ocupă Elena Băsescu, după ce a ieșit din politică

Elena Băsescu s-a apucat de afaceri, după ce a ieșit din politică. Pe timp de pandemie, bruneta s-a reprofilat. După ce a fost europarlamentar din partea PDL (2009-2014), mezina fostului președinte Traian Băsescu, Elena, s-a lansat în afaceri la finele anului 2018.

Dacă inițial, firma comercializa haine pentru femei și copii, acum Elena Băsescu a găsit o oportunitate de a face bani. Fiica lui Băsescu a lansat o colecție de măști reutilizabile, din bumbac. Acestea sunt și pentru adulți, și pentru copii. Pe site-ul firmei sunt prezentate 8 tipuri de măști. Cel mai mic preț pentru o masca este de 32 de lei, iar cele mai scumpe ajung la 42 de lei. Potrivit descrierii de pe site, aceste măști au 4 straturi de protecție.

Citeste si: Ce a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost iubita lui Traian Băsescu: „Este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton