Sora mai mică a Lidiei Buble face senzație pe internet. Lorena este extrem de frumoasă și are mulți admiratori

 Lupescu Anca
.

Este binecunoscut faptul că celebra Lidia Buble are 11 frați, iar vedeta nu se sfiește să se laude cu surorile ei pe rețelele de socializare. Cântăreața are 10 frați și surori: Diana, Corneliu, Elisei , Iosif , Lorena , Daniel, Daniela, Beniamin, Estera, Simion. Mai mult, artista are 22 de nepoței și 354 de verișori.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Totuși, din toată familia Lidiei Buble, sora ei mai mică este cea care iese cel mai mult în evidență, mai ales pe rețelele sociale. Lorena Buble a atras atenția internauților prin frumusețea ei naturală și fotografiile extrem de frumoase.

Răzvan Simion nu a suferit prea mult după despărțirea de Lidia Buble! Prezentatorul TV, escapadă secretă în Istanbul alături de o brunetă misterioasă

Multă lume îi spune adolescentei de 16 ani că ar trebui să urmeze o carieră în modeling, pentru că ar avea mare succes. Sora ei, Lidia Buble, se mândrește ori de câte ori are ocazia cu Lorena, iar fanii cântăreței îi dau dreptate și o complimentează pe adolescentă.

Pfff, ce trăsături! Mult prea fumoasă!! De fapt, toate sunteți superbe!', Seamănă cu Angelina Jolie', Una mai frumoasă decât cealaltă', i-au scris fanii la o fotografie cu Lorena postată de Lidia.

Lidia Buble s-a născut la Deva, însă familia ei, care este foarte numeroasă, este răspândită pe toată planeta. Chiar dacă doar ea a ajuns cântăreață, și surorile ei sunt la fel de talentate.

Dana, Diana, Lorena și Estera, surorile Lidiei Buble, nu sunt foarte active pe rețelele de socializare, însă artista a reușit să le facă celebre, după ce a postat fotografii cu acestea pe Instagram.

Surorile Buble sunt extrem de frumoase

Lidia Buble a apărut și la evenimentele mondene alături de unele dintre surorile ei și a vorbit mereu foarte frumos despre acestea, afirmând că ele sunt mult mai frumoase decât ea. Mai mult, artista a spus în câteva rânduri că fostul ei iubit, Răzvan Simion, a ales-o pe cea mai urâtă dintre surorile Buble.

Lidia Buble, mesaj neașteptat, după ce au apărut imaginile din Istanbul cu Răzvan Simion și femeia misterioasă: 'Nu contează cu cine…'

lorena-1lorena-1

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori.Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama', povestea Lidia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton