Edward Sanda, despre motivul pentru care s-a despărțit de iubită: „Nu pot să trec în relație peste minciună!”/Are un sfat pentru fanii săi!

 Dumba Gabriela
.

Edward Sanda s-a despărţit de iubită şi a recunoscut şi motivul pentru care preferă să fie singur: „Nu pot să trec peste minciună!'. În urma acestei experienţe, artistul are şi un sfat pentru fanii săi: „Nu faceţi asta niciodată, mai bine plecaţi şi o terminaţi aşa cum se cuvine!'.

Edward Sanda are o soră de câteva luniEdward Sanda are o soră de câteva luni

„S-a întâmplat o extorsiune… De ceva timp (n.r. s-a produs despărţirea). Acum sunt mult mai atent. La un moment dat ajungi să nu îţi mai pui aşa sufletul pe tavă. Au fost mai multe lucruri. (…) Nu pot să trec în relație peste minciună şi vă recomand să nu faceţi asta niciodată. E cel mai urât lucru. Mai bine plecaţi şi o terminaţi cum se cuvine. Dar… Asta e, căutăm… După cum spune şi piesa: «Unii caută iubirea, alţii îşi plâng despărţirea…» „, a spus Edward Sanda la Antena Stars.

Edward Sanda speră că, într-un final, va găsi fata potrivită şi a oferit şi câteva indicii în acest sens.

„În primul rând să aibă un suflet la fel ca mine. Dacă eu ofer atenţie, respect… să primesc la fel. Interiorul contează cel mai mult. Bine, şi exteriorul că suntem atraşi de aspect prima oară. Îmi doresc înţelegere şi armonie.

Cred că am realizat că suntem diferiţi şi că am fost diferiţi foarte mult timp, cam după trei ani. Mi-am dat seama că nu e chiar aşa. Şi eu am mai făcut greşeli, e normal. Dar eu dacă greşeam, nu voiam să ies sau să o dau la o parte”, spunea artistul acum ceva timp.

Edward Sanda are 21 de ani şi a cucerit topurile muzicale, alături de Ioana Ignat, cu piesa Doar pe a ta' (29 de milioane de vizualizări pe YouTube). Apoi a lansat, alături de Randi, piesa Haine scumpe'.

În toamna lui 2017, Edward a primit și trofeul Media Music Awards – Best Shazam.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton