Carmen Iohannis a atras atenția în prima zi de școală. Prima Doamnă a purtat o rochie simplă

 Pirvu Cristina
.

Carmen Iohannis a fost așteptată cu nerăbdare la deschiderea noului an școlar, în Sibiu. Prima Doamnă a dus dorul elevilor săi, pe care i-a și îmbrățișat când i-a revăzut. 

Iată pentru ce nu a acceptat statul de Primă Doamnă de la București, de la Cotroceni! Carmen Iohannis, cu un zâmbet larg pe față și cu o încântare debordantă, a pășit pe poarta școlii din Sibiu foarte emoționată și bucuroasă. Are și motive! Un grup de elevi o aștepta pe Carmen Iohannis în curtea școlii, cu brațele deschise!

Ea, când s-a apropiat, i-a strâns pe toți în brațe, i-a pupat rând pe rând și le-a urat bun venit la școală, în noul an. Prima Doamnă este diriginta clasei Științele Naturii bilingv. La fel ca până acum, va preda engleza două zile pe săptămână, scrie oradesibiu.ro.

'E o zi specială pentru noi, începem un nou a școlar, suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor de ei, sper că și lor de mine…uite ce frumoși sunt…', a spus Carmen Iohannis.

Prima Doamnă a atras atenția, căci a fost foarte elegantă, dar destul de simplu îmbrăcată. Ea a ales o rochie bleu, cu mâneca foarte scurtă, și până la genunchi. În picioare a asortat o pereche de sandale nude și o poșetă în nuanțe deschise.

Ea a preferat să își ascundă privirea în spatele unei perechi de ochelari. În câteva imagini se poate observa că vântul i-a dat câteva bătăi de cap lui Carmen Iohannis, părul nu a stat întocmai cum ea și-a dorit.

Carmen Iohannis prima zi de scoala 1Carmen Iohannis prima zi de scoala 1

Carmen Iohannis nu e singura care a greșit! Rochiile controversate alese de Primele Doamne la întâlnirea cu Papa Francisc

Vizita lui Papa Francisc în România a generat numeroase subiecte de știri, rochia aleasă de Carmen Iohannis pentru marea întâlnire fiind una dintre cele mai mari curiozități, care a și stârnit numeroase controverse. Iată ce au purtat alte soții de șefi de stat la întâlnirile oficiale cu Papa Francisc. Aproape niciuna nu a scăpat de critici usturătoare!

Foto: oradesibiu.ro, Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton