După aproape 30 de ani de relație, Dan Bittman suferă după Liliana Ștefan, mama copiilor lui: "Ea nu și-a dorit o căsnicie"

 Dumba Gabriela
.

Dan Bittman și Liliana Ștefan, mama copiilor lui nu au fost niciodată căsătoriți, deși au petrecut aproape 30 de ani împreună. Solistul de la Holograf a rămas cu o serie de regrete vizavi de cea mai lungă relație a sa cu o femeie, dar speră că timpul le va rezolva pe toate și Liliana va reveni la sentimente mai bune în ceea ce îl privește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Bittman și Liliana Ștefan au decis, în urmă cu patru ani, să meargă pe drumuri separate, după ce, timp de aproape 30 de ani au avut o relație mai mult sau mai puțin fericită. Nu s-au căsătorit niciodată, iar artistul susține că de fapt mama băieților lui nu a dorit acest lucru, însă cel mai mare regret al său este, acum, că nu au o relație civilizată nici măcar de dragul copiilor.

dan-bittman-liliana-stefan-1-1dan-bittman-liliana-stefan-1-1

Într-un interviu pentru Star Matinal de la Antena Stars, Dan Bittman a dat cărțile pe față și a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu mama copiilor săi.

„Poate că lucrurile nu sunt încă cele așteptate. Cu Liliana nu am reușit, momentan, spre mâhnirea mea. Sper ca în timp, acest lucru să devină o țintă, să reușesc să am o relație normală.

I-am explicat că de dragul copiilor am putea să reușim să ne înțelegem mai bine. Din păcate nu reușim în momentul acesta”, a spus artistul la Antena Stars.

Citește și: Cine este Liliana Ștefan, iubita și mama copiilor lui Dan Bittman

Citește și: Dan Bittman a spus de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu:„Îmi era frică să…

Citește și: Dan Bittman, adevărul despre relația cu Monica Odagiu:’O parteneră inteligentă te face să uiți de vârstă’

De ce nu s-au căsătorit niciodată Dan Bittman și Liliana Ștefan

Multă lume a crezut că Dan Bittman nu era pregătit să fie bărbatul unei singure femei și de aceea nu s-a căsătorit cu mama celor trei băieți ai lui, însă artistul dezvăluie că Liliana Ștefan nu și-a dorit inelul de logodnă.

”La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul.

Ne-am permis luxul, astfel, de a ne despărți. Și primul copil când a apărut, a apărut că așa am vrut. Niciodată nu am făcut ceva neplanificat. Ea mereu a spus că important este ce se întâmplă în interiorul casei.

Ne-am iubit foarte mult. Mai aveam puțin și făceam 30 de ani de relație. Îmi pare foarte rău că s-a ajuns la despărțire, asta e viața!”, a mai spus Dan Bittman.

„Am pierdut șirul inelelor oferite”

Dan Bittman spune că femeile din viața lui l-au stors de energie, dar nici una nu a vrut să se mărite cu el. Acesta a definit căsnicia ca pe ceva important, spunând că presupune multe lucruri.

Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea așa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie, până la ultima picătură. Căsnicia e o instituție, să fim serioși. Trebuie să stai, e cu declarații, te complici’, a spus Dan Bittman.

Dan Bittman a mai dezvăluit că există nu doar una, ci mai multe relații despre care regretă că s-au încheiat, dar nu a stat în puterea lui să schimbe ceva și s-a resemnat în cele din urmă. Fără a dezvălui despre cine este vorba, Bittman a mai declarat că o femeie pe care voia să o ia de nevastă a aruncat inelul de logodnă primit de la el.

„Doamna căreia i-am oferit inelul cred că l-a și pierdut, l-a aruncat. Și atunci era o poveste foarte amplă între noi, pasională și când am aflat… Am pierdut șirul inelelor oferite. Îmi place să fac cadouri, chiar dacă nu au neapărat legătură cu o relație, cu dragostea’, a adăugat solistul de la Holograf.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton