Antonia și-a revăzut fiica după mai bine de un an! A mers în vizită la Maya, în Italia, alături de Alex Velea și cei doi fii

 Laciu Andreea
.

Bucurie mare pentru Antonia, după ce artista și-a luat familia și a plecat în Italia, unde a vizitat-o pe Maya, fiica din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Antonia a suferit enorm, până când a reușit să finalizeze divorțul. Motivul principal de dispută cu fostul soț a fost mereu fetița cântăreței.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Antonia se află acum în Italia, alături de iubitul ei, dar și de cei doi fii pe care îi au împreună. Cu siguranță că și frățiorii s-au bucurat enorm de această revedere. Cu toate că formează un cuplu de ani buni cu Alex Velea, Antonia a devenit abia recent o femeie liberă. Divorțul de fostul soț a fost unul complicat și de durată.

„Sunt obsedată de ei. Iubire!”, a scris Antonia, alături de fotografiile emoționante, în care apare și alături de Maya. Alex Velea abia aștepta ca iubita lui să se elibereze de această povară, pentru că s-a săturat să trăiască în concubinaj. „O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj’, a afirmat Alex Velea, la Xtra Night Show.

antonia mayaantonia maya

Antonia, în vizită la Maya, alături de Alex Velea și cei doi fii

Artista are aproape tot ce și-ar putea dori în România. Un iubit cu care se înțelege de minune, o casă nouă, o carieră strălucită și doi fii adorabili. Însă, Antonia a suferit mereu din cauză că Maya, fetița ei, a crescut în Italia. Atunci când s-a căsătorit cu Vincenzo, nu se gândea că va ajunge într-o asemenea situație.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011. Au avut împreună doar o fetiță, Maya. În anul 2013, cei doi s-au despărțit. Atunci au început o luptă continuă în tribunale pentru procesul de custodie al fetiței, dar și pentru cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, Akim și Dominic.

Citește și: Antonia a divorțat, iar Alex Velea a făcut primele declarații despre nuntă: „Nu vrem să mai trăim în concubinaj!”

Citește și: Mellina și Musty, dați de gol de Mihaela, la Survivor. Ce nu s-a văzut la TV: „Ei dorm împreună'

Citește și: Alex Velea și-a făcut tatuaj cu chipul fetiței Antoniei. Maya are o relație bună cu artistul / EXCLUSIV

În cele din urmă, procesul de divorț a fost finalizat. În luna aprilie, anul 2019, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea drept tatăl celor doi băieței. În luna iulie a aceluiași an, Alex Velea a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor.

Antonia și Alex Vlea se cunosc din anul 2009. Au început o relație abia la finalul anului 2012, după ce artista și-a încheiat relația cu Vincenzo Castellano. În anul 2010, se năștea și Maya. Antonia are doi băieți cu Alex Velea, pe Dominic, venit pe lume în 2014, și pe Akim, născut în 2016.

Ce spune Alex Velea despre relația cu Maya

Cu toate că nu este fiica lui biologică, Alex Velea o adoră pe Maya. Și-a însoțit iubita de câte ori a putut atunci când Antonia a mers în Italia, să o vadă. A sperat în acești ani că situația se va rezolva, într-un final.

„Am fost de foarte multe ori, însă nu de câte ori mi-aș fi dorit eu, pentru că mi-e foarte, foarte dragă și cred că sentimentul este reciproc. Când eram puști, nu-mi imaginam situația asta, dar acum, fiind pus în fața faptului împlinit, îmi place totul”, ne-a declarat Alex Velea, pentru Viva.

„Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copiii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun. Iar Alex este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte”, a adăugat și Antonia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton