Ducesa de Sussex este cel mai puternic fashion influencer în 2019! A umilit-o pe Kate Middleton, care nu a prins podiumul

 Oana Pantazi
.

E oficial! Meghan Markle, Ducesa de Sussex, a devenit cel mai apreciat fashion influencer al anului 2019, reușind să surclaseze nume cu greutate în industrie.

Meghan Markle a devenit fashion influencer în mai puțin de un an! Ea a intrat în atenția publicului chiar de la începutul relației sale cu Prințului Harry, pe când nu se afla încă „în cărți” la Buckingham, iar imediat după logodnă a devenit, aproape peste noapte trendsetter și style icon. Toată lumea voia să se îmbrace și să se fardeze ca Meghan, ba chiar au apărut saloane unde se fabricau tatuaje cu pistrui ca ai ducesei…

Nu e de mirare, așadar, că anul trecut Meghan Markle se afla deja în topul influencerilor, pe un surprinzător loc 3. Acum însă, Ducesa de Sussex a ajuns pe primul loc în Lyst Index, top ce urmărește evoluția influencerilor în funcție de vânzări și acoperirea media. Culmea este că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, un alt reper fashion important, nu a prins nici măcar primele zece locuri, ea clasându-se pe poziția a 11-a. Mai mult, Meghan Markle i-a suflat locul faimoasei Kylie Jenner, reprezentanta faimosului clan Kardashian-Jenner, care anul acesta a sărit direct pe locul 7!

Raportul faimoasei platforme de fashion Lyst, care colectează date pe parcursul întregului an pentru a dezvălui cele mai importante trenduri, relevă faptul că search-urile pentru outfiturile purtate de Meghan Markle (sau cele similare) au cunoscut o creștere de 216%. Pe scurt, toată lumea vrea să se îmbrace ca Meghan Markle!

Meghan Markle i-a furat locul lui Kylie Jenner în topul celor mai buni fashion influencers

Ducesa de Sussex a fost pe locul 3 anul trecut, iar anul acesta a „spulberat-o”, practic, pe Kylie Jenner, un alt fashion icon, care deține și titlul de mai tânără miliardară a lumii. Platforma Lyst a colaționat extrem de multe date, printre care vânzările, numărul de vizualizări pe pagină, acoperirea media și social media globală, toate acestea generând cele mai importante trenduri ale anului, iar în final ducesa de Sussex a detronat reginele modei de la Hollywood, lista fiind dominată în special de staruri din industria muzicală, devenind singura membră a unei familii regale ce apare în top 10 în 2019.

În acest moment, este evident că Meghan Markle a avut cel mai mare impact asupra industriei modei anul acesta, de exemplu cele 5 rochii purtate de ea în turneul din Africa de Sud au crescut cu 45% într-o lună. Asta în timp ce rochia purtată de Meghan la întâlnirea cu arhiepiscopul Desmond Tutu s-a epuizat în mai puțin de 24 de ore.

Efectul Meghan a devenit un fenomen comun, în social media existând deja o mulțime de conturi unde sunt recreate lookurile cu versiuni cu buget mic ale outfiturilor purtate de ducesă de-a lungul timpului. Pe scurt, Meghan Markle este regina fashion a anului 2019, aceasta surclasând  personalități ca Timothee Chalamet, Kylie Jenner și Cardi B. Cât despre veșnica ei rivală, Kate Middleton, aceasta practic nici nu există, pe poziția a unsprezecea…

Topul fashion influencerilor 2019

1. Meghan Markle, ducesa de Sussex

2. Timothee Chalamet

3. Zendaya

4. Billie Eilish

5. Cardi B

6. Lisa, Blackpink

7. Kylie Jenner

8. Lizzo

9. Harry Styles

10. Billy Porter

Foto: Hepta

Meghan Markle, cel mai puternic fashion influencer în 2019Meghan Markle, cel mai puternic fashion influencer în 2019

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton