Dramele neștiute ale actriței Olga Delia Mateescu: "Soțul meu a murit fulgerător, iar la o lună după, fratele meu a căzut cu planorul"

 Dumba Gabriela
.

Olga Delia Mateescu, una dintre cele mai iubite actrițe ale României, a trecut prin mai multe momente grele în viață, dar două drame i-au marcat cu adevărat existența. Moartea a doi oameni dragi în decurs de două luni, soțul și fratele ei, au pus-o la pământ pe Olga Delia Mateescu. Familia, însă, a ridicat-o de jos, cu grijă și multă iubire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Olga Delia Mateescu a povestit, cu lacrimi în ochi, dramele care i-au marcat viața, moartea fulgerătoare ale marii sale iubiri, actorul Eugen Ungureanu, urmată, la scurt timp, de drama de a-și pierde și fratele, într-un accident cu planorul.

16414162026231641416202623

Olga Delia Mateescu și-a pierdut soțul și fratele în decurs de două luni

„Am devenit și profesor universitar, eram în legătură cu multe generații și nu puteam crede că există nu mai pot'. Asta până când soțul meu, Eugen Ungureanu, a murit fulgerător, iar la o lună după, fratele meu a căzut cu planorul.

A doua înmormântare la două luni după Eugen. Un an nu i-am dat mașina băiatului meu, de frică să nu mi-l spulbere cerul și pe el. Apoi, copiii în primul rând, apoi prietenii, m-au pus pe picioare cu grija lor. Iar astăzi am din nou o familie mare„, a declarat Olga Delia Mateescu pentru fanatik.ro.

Acum patru ani, Olga Delia Mateescu a fost la un pas de moarte

În decembrie 2018, Olga Delia Mateescu a fost la un pas de moarte, dupa ce a suferit un grav accident de mașină.

„ACCIDENT : Cred că o lună sunt scoasă din circuit din cauza unora( gen gură mare cu glugă și cu AUDI) care nu au cedat trecerea la intersecție. Să dea Dumnezeu să mă refac mai repede!', a anunțat vedeta pe contul său de socializare.

„Poliția și Smurdul au venit imediat.Eu mai am de tras. VĂ MULȚUMESC PENTRU ÎNCURAJĂRI, îmi fac bine!', a adăugat ea.

Citește și: Ce mașină conduce Florin Zamfirescu, la 73 de ani:'Am dat 21.000 de euro pe ea'

Citește și: Adda îl acuză pe CRBL că ar fi umilit-o, în trecut:„M-am întors plângând. Mi-a spus că…’

Citește și: Este sau nu Chefi la Cuțite o emisiune regizată? Oxy dezvăluie adevărul, după marea finală: „Să dărâm un pic mitul acesta’

Olga Delia Mateescu a oferit mai multe detalii despre cele întâmplate pentru click.ro.

„Am de tras, nu am fracturi, dar nici bine nu sunt. Tipul care m-a lovit m-a aruncat cu maşina într-o groapă, în care se construia ceva, şi tot el stătea pe margine apoi şi vocifera. Nu ştiu în ce stare este maşina mea, pentru că am fost dusă de salvare, care a venit imediat, la fel şi poliţia.

Am avut prietenii alături, care au venit să mă ajute. O să stau în spital câteva zile, nu voi fi aptă să urc pe scenă, aş putea spune că acest „cadou minunat' de Sărbători mă va face să pierd câteva piese de teatru, câteva reprezentaţii, nici nu ştiu câte.

Şi toate acestea din cauza acestui şofer, şmecheraş, care m-a lovit', spunea atunci Olga Delia Mateescu.

Ce-și dorește Olga Delia Mateescu la 73 de ani

Vârsta nu este doar un număr, este o devenire, o acumulare de experiențe în spirală. Aparentul repaos al vârstei presupune mișcare anterioară sau chiar  viitoare, depinde de individ.

Vedem respectate multe personalități din sfera creației, dar și a politicii ajunse la o venerabilă senectute, dar și batjocoritoarea opinie comună a inutilității' altora. Deci, ești bătrân/ă dacă pierzi motivația de a face.

Am multe visuri neîmplinite, acela de a merge în cosmos (acum s-ar putea, dar nu mai pot eu) sau  acela de a vedea că oamenii iubesc cărțile, pictura, muzica, sculptura, creația mai mult decât banii”, a mai declarat actrița pentru Fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton