Dramele neștiute ale Gabrielei Firea. Primarul Capitalei a fost la un pas de moarte de mai multe ori: „Am avut o boală rară!”

 Dumba Gabriela
.

Gabriela Firea a avut, de înfruntat, până la 48 de ani multe momente dificile, de la boala rară de care a suferit și până la pierderea primului soț Primarul general al Capitalei a dezvăluit că a fost în prag de moarte de mai multe ori, iar medicii nu au știut exact ce boală are.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

„Am avut o boală rară, medicii nu știau exact ce am', a spus primarul Bucureștiului care adaugă „M-am operat de trei ori în șase luni, am fost în prag de moarte și n-am vărsat o lacrimă', a mai declarat Gabriela Firea pentru Libertatea, în urmă cu ceva timp.

Gabriela Firea, candidat la Primăria Capitalei la alegerile locale din septembrie 2020, a fost supusă unor operații anul trecut, dar și în 2018. Primarul Bucureștiului povestea atunci că a trecut peste o perioadă foarte grea, în care problemele de sănătate s-au suprapus peste cele din activitatea curentă, şi că au fost „situaţii considerate de medici ca fiind extrem de dificile'.

În mai anul trecut aceasta a fost operată la spitalul „Dr. Ioan Cantacuzino' după ce i-a fost găsită o sârmă în colon.

„Sunt, așadar, după o perioadă de incertitudini, pe drumul cel bun către vindecare și dornică să mă întorc la viata normala. Primul pas a fost făcut, mă aflu în mijlocul familiei, alături de soțul meu Florin, care mi-a fost sprijin și izvor de energie în toată această perioadă de spitalizare, de nazdravanii mezini Zian și de David, dar și de mama, surorile și fratele meu, de cumnați, de copiii nostri mari, de prietenii dragi', scria atunci Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

gabriela-firea-inaugurare-spital-gomoiu-foto-vlad-chira-11gabriela-firea-inaugurare-spital-gomoiu-foto-vlad-chira-11

Cu câteva luni înainte, în martie primarul general, Gabriela Firea, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal, ce a avut loc tot la Spitalul „Dr. Ioan Cantacuzino'.

În decembrie 2018, Gabriela Firea anunţa de asemenea că a avut probleme de sănătate, fiind tratată la spitalele Cantacuzino şi Colentina, potrivit capital.ro.

„Medicii au zis că nu au mai văzut un asemenea caz până acum, iar Gabi a fost consultată de medici europeni specializați pe boli gastro-intestinale grave. Nimeni nu își poate explica de la ce a făcut asemena complicații. Intestinul și-a micșorat cu mult diametrul, ceea ce este aproape imposibil din punct de vedere științific. Eu am tot felul de bănuieli, dar soția nu mă lasă să vorbesc despre acest lucru', spunea pe atunci Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, soțul Gabrielei Firea.

Primul soț i-a murit a murit în urma unui atac cerebral, acum 10 ani

Înaintea mariajului cu Florentin Pandele, Gabriela Firea a mai fost căsătorită cu Răsvan Firea, în 1993. În 2010, acesta a murit în urma unui atac cerebral, la 54 de ani. Cu patru luni înainte de deces, acesta suferise un transplant de rinichi la Cluj. Despre fostul ei partener de viață, Gabriela Firea spunea într-un interviu că acesta i-a cerut să își refacă viața după dispariția lui. „Răsvan mi-a spus, când el nu se simțea foarte bine, că vrea ca eu să îmi refac viața pentru ca în casa noastră și în fața copilului să nu apară tot felul de bărbați. Lui Răsvan îi datorez totul și mai ales formarea mea ca femeie. În buletin și în pașaport sunt Firea Gabriela și asta va ramane numele meu și după căsătoria cu Florin (n.r. Pandele)', spunea Gabriela Firea.

Astfel, la 8 luni de când a rămas văduvă, Gabriela Firea s-a recăsătorit, cu primarul localității Voluntari, Florentin Pandele și au împreună doi băieți, pe David Petru, de 8 ani și pe Zian, de 5 ani.

În martie, anul acesta, Gabriela Firea și-a pierdut și tatăl.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton