Mesajul emoționant al mamei băiețelului care a murit sfâșiat de câini. Ionuț Anghel ar fi împlinit 11 ani

 Lupescu Anca
.

Mama lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de câini acum șapte ani în parcul Tei din Capitală, suferă enorm și nu va putea niciodată să treacă peste trauma pe care a suferit-o. Mai mult, ziua de 18 august este una pe care nu o poate uita și care îi aduce și mai multă suferință. Este ziua în care fiul ei este amintit în mod deosebit, pentru că ar fi fost ziua lui de naștere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Anghel ar fi împlinit, astăzi, 11 ani, iar în amintirea lui Andreea Anghel, mama băiețelului ucis de câini în Parcul Tei a realizat un video în care, pe micul altar stă fotografia copilașului și câțiva îngerași modelați după asemănarea lui.

Andreea Anghel i-a spus fiului ei la mormânt una dintre poezii pe care I le-a dedicat în anii scurși de la moartea cumplită pe care Ionuț a îndurat-o. 

Au trecut 7 ani de la moartea lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de câinii maidanezi. Ce se întâmplă acum cu familia copilului

'La mulți ani, copilul meu, mulți pupici și inimioare! Hai, dansează, râzi și cântă și ignoră că ne doare! Astăzi este ziua ta, scumpă, veselă, senină! Fețișoara ta frumoasă, de emoție ți-e plină! Spune-mi, cum preferi să facem tortulețul, să îi punem floricele…',

'Timpul s-a oprit în loc pentru Ionuț pentru totdeauna. La 4 ani. Veșnic copilaș, veșnic drăgălaș, veșnic îngeraș! Odihnește-te în pace, pui dulce!', a mai spus Andreea Anghel.

Andreea Anghel scrie poezii pentru micuț  în toate se poate simți dorul pentru copilaș.

În drumul tău spre soare,

Să te gândeşti la noi.

Vom fi mereu cu tine,

Erou între eroi!

Flori multe pentru tine

Copil frumos şi sfânt,

În suflet te purtăm

În cer şi pe pământ!'.

Pe 2 septembrie se vor împlini 7 ani de la momentul care a îngrozit România: moartea lui micuțului Ionuț Cosmin Anghel, atacat de o haită de câini vagabonzi, în timp ce se juca în Parcul Tei.

Timpul a trecut și durerea din sufletul părinților săi nu s-a stins. Mama lui Ionuț, Andreea, a avut grijă ca memoria acestuia să rămână vie și a înființat p asociație care să îi ducă mai departe memoria și să se implice în cazuri asemănătoare.

descărcare-3-8descărcare-3-8

Ionuț Anghel se juca alături de fratele său în Parcul Tei. Într-un moment în care au fost scăpați de sub observație de bunica lor, cei doi băieți au fugit. Din nefericire, Ionuț Anghel a fost prins de o haită de maidanezi și sfâșiat.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton