Drama Oanei Radu. Tatăl ei a părăsit-o când avea doar 3 săptămâni: "Colegii lui râdeau de mine!"

 Dumba Gabriela
.

Oana Radu a fost părăsită de tatăl ei când avea doar trei săptămâni și a rămas în grija exclusivă a mamei ei, ajutată uneori de bunici. Oana Radu spune că nu a simțit lipsa tatălui pentru că nu a știut niciodată ce înseamnă să ai tată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu îi este foarte recunoscătoare mamei sale, despre care spune că a fost și este modelul ei în viață, un om care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și vedea fata fericită. Cântăreața povestește că mama ei a fost atât de implicată în creșterea și educația ei, încât nu a simțit niciodată lipsa celui de-al doilea părinte.

17467770_1311426142272186_292002590_n17467770_1311426142272186_292002590_n

În 2015, Oana Radu a dezvăluit că tatăl a părăsit-o când avea doar trei săptămâni și chiar dacă l-a iertat între timp pentru asta, nu-l poate considera tată. Cântăreața dezvăluie că acum trei ani a luat legătura cu el, însă relația lor nu a putut fi refăcută niciodată și sunt ca doi străini.

Întrebată de un fan, pe Instagram, dacă mai ține legătura cu tatăl ei, Oana a răspuns că da, dar nu au relația pe care și-ar fi dorit-o.

„Țin legătura, da… dar nu avem o relație tată-fiică din păcate', a mărturisit Oana Radu, pe Instagram.

Citeste si: Ce probleme de sănătate are Oana Radu de la Bravo, ai stil!: „Știu cât e de greu să trăiești…”

Citeste si: Cum arată Oana Radu în lenjerie intimă, după ce a slăbit 65 de kilograme

Citeste si: Scandalul se ascute între Oana Radu și Bianca Rus la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Sper ca aceste acuzații să le poți susține în instanță!”

Oana Radu este recunoscătoare pentru sacrificiile făcute de mama ei

În 2015, Oana a vorbit despre toate sacrifiiciile pe care a trebuit să le facă mama ei, căreia îi este foarte recunoscătoare.

„De la trei săptămâni trăiesc fără tată. Mama mea m-a crescut singură, împreună cu bunicii mei. Mama mea şi-a dedicat întreaga viaţă mie, ea m-a dus la repetiţii, la festivaluri. Nu şi-a mai luat o haină de nu ştiu câţi ani, pentru că totul era pentru mine.

Este modelul meu în viaţă, o apreciez foarte mult. Este crunt! Nu am simţit lipsa tatălui la propriu, pentru că nu m-am obişnuit cu el, nu am crescut cu el', spunea Oana Radu, într-o emisiune TV.

Cântăreața povestea cum că tatăl ei nu a ajutat-o niciodată și îi provoca multă suferință pe vremea când era copil.

Nu şi-a manifestat niciodată interesul faţă de mine. A venit o dată în vizită la mine, avea o pungă cu pixuri, mi le-a arătat pe toate şi nu mi-a dat niciunul.

Mami a tot sperat că va fi mai bine pentru mine dacă am un tată, iar când aveam 7 ani a intentat divorţ. La un moment dat am avut nevoie de un laptop, nu l-am primit. Mami era îngropată în datorii, iar la un moment dat am apelat şi la el. Niciodată nu m-a ajutat. Aveam 5 ani de zile şi-l sunam să-mi dea carioci şi colegii lui râdeau de mine”, a a mai spus Oana Radu, la acea vreme.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton