Drama neştiută a masterchef-ului Joseph Hadad: a rămas văduv, cu 3 copii. Soţia lui a murit la doar 42 de ani!

 Dumba Gabriela
.

Puţini dintre cei care îl văd zâmbind la TV, în rolul de jurat la Masterchef, ştiu că Joseph Hadad ascunde o dramă: în 2007, la 48 de ani, a rămas văduv cu trei copii de crescut pentru că soţia lui a murit de cancer, la doar 42 de ani. Au trecut 12 ani de atunci şi Joseph Hadad a găsit puterea de a merge mai departe şi acum este unul dintre cei mai apreciaţi bucătari din România.

Masterchef a început aseară, la Pro TVMasterchef a început aseară, la Pro TV

Chef Joseph Hadad s-a născut în Israel, la Haifa, şi a făcut şcoala de bucătari la îndemnul tatălui său, bucătar al premierului israelian. Are un simţ al umorului debordant şi un râs molipsitor, dar în suflet păstrează urmele unei tragedii de nedescris.

'Soţia mea a murit de cancer la sân. Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut şi în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viaţa mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor', a mărturisit Chef Hadad pentru Click!.

Despre drama lui, Joseph Hadad a mai vorbit şi la TVR 2, în iulie, unde a făcut mărturisiri cutremurătoare.

Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42. Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani şi Lipaz de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie', i-a dezvăluit Chef Joseph Hadad, prezentatoarei Iuliana Marciuc la 'Destine ca-n filme'. Joseph Hadad şi-a luat asupra lui întreaga vină pentru moartea soţiei. Se consideră vinovat pentru că ştiindu-se ocupat cu munca, nu a mers cu ea la doctor şi regretă enorm, A cheltuit sume importante pentru a o trata, a vândut apartamentul, însă nu a reuşit. După 3 ani de tratamente, corpul femeii a cedat.

Eu am fost numai cu munca şi eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul şi trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut maşina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc nişte medicamente pentru ea şi nu am reuşit s-o salvez. Am rămas gol…, a mai spus Hadad.

Azi este mândru de cei trei copii ai lui: Dor, băiatul său cel mare, are 27 de ani, şi a studiat Afaceri şi calculatoare. Daniela este în Berlin, are 22 ani, vorbeşte cinci limbi străine şi studiază Design comercial, iar fiica cea mică, Lipaz, are 15 ani şi urmează cursurile unei şcoli private din Bucureşti.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton