Drama neştiută a familiei Obama: au devenit părinţi prin fertilizare in vitro. Michelle Obama: „M-am simţit singură şi pierdută“

 Dumba Gabriela
.

Divorţul din familia Obama a suprins şi nu prea, având în vedere că problemele dintre Michelle şi Barack Obama nu sunt noi. În cartea sa autobiografică, apărută anul trecut, fosta primă doamnă a Americii a vorbit nu doar despre faptul că fiicele sale au fost concepute prin fertilizare in vitro, ci şi despre divorţul de Barack, amânat de consilierii de la Casa Albă, ani în urmă.

Michelle şi Barack Obama au mai vrut să divorţeze în trecutMichelle şi Barack Obama au mai vrut să divorţeze în trecut

Michelle Obama (55 de ani)  povestit, anul trecut, în emisiunea „Good Morning America, de la ABC, că s-a simţit „pierdută şi singură după ce a suferit un avort spontan în urmă cu 21 de ani şi că fiicele sale şi ale lui Barack Obama, respectiv Sasha (18 ani) şi Malia (21 de ani),  au fost concepute după ce a recurs la inseminarea artificială.

„Am simţit totul ca pe un eşec pentru că nu ştiam cât de dese sunt avorturile spontane pentru că nu suntem obişnuiţi să vorbim despre ele deschis. Suferim în tăcere, gândindu-ne că noi suntem de vină. Este important să se vobească cu mamele tinere despre faptul că au loc avorturi spontane, a declarat Michelle Obama.

Fosta primă doamnă a Americii a povestit că, la vârsta de 34 de ani, şi-a dat seama că „ceasul biologic este real şi că „producerea ovulelor e limitată, ceea ce a determinat-o să hotărască să recurgă la fertilizarea in vitro pentru a devenit mamă.

Mai mult, Michelle Obama povesteşte în cartea sa, „Becoming' şi despre problemele pe care le-a întâmpinat în căsnicie, dezvăluind că, împreună cu soţul ei, a apelat la şedinţe de terapie.

Michelle Obama recunoaşte că ar fi vrut să divorţeze mai demult, însă a fost împiedicată de consilierii de la Casa Albă şi sfătuită să aştepte până la finalul mandalului soţului ei. Motivele de nemulţumire ale fostei prime doamne erau legate de faptul că a fost nevoită să-şi administreze injecţii în cadrul procedurii de inseminare artificială pentru că Barack era tot timpul plecat de acasă.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton