Drama lui Nuami Dinescu. Actriţa avea 27 de ani când medicul i-a spus că nu poate face copii: „Am trecut milimetric pe lângă moarte!”

 Dumba Gabriela
.

Nuami Dinescu ascunde o dramă pe care persoanele, care o condamnă că are grijă de animale şi nu de copii, nu o ştiu. Actriţa avea doar 27 de ani când, din pricina unor răceli repetate, medicul i-a spus că nu poate avea copii vreodată.

Nuami DinescuNuami Dinescu

Actriţa Nuami Dinescu, cunoscută iubitoare de animale, se confruntă adesea cu jigniri pentru că se implică în diverse campanii umanitare de salvare a animalelor fără stăpân. Celor care trăiesc pentru a vedea paiul din ochiul altora şi mai puţin bârna din ai lor, actriţa le-a dezvăluit că a trecut pe lângă moarte când avea doar 27 de ani. Atunci a aflat că nu mai poate avea copii niciodată şi, de fiecare dată, când o persoană îi reproşează că nu are copii până la 57 de ani, ci doar câini şi pisici, Nuami retrăieşte drama din urmă cu 30 de ani.

„Singura care are dreptul să întrebe de ce nu am copii e mama mea, care ştie de ce era să mor în 1990. Am răcit pe vremea lui Ceauşescu şi după mai multe răciri sistematice am ajuns la doctor. Mi-au descoperit o afecțiune în urma căreia nu mai puteam face copii. Am trecut milimetric pe lângă moarte. Doctorul m-a salvat, dar cu consecințe. Când cineva îmi scrie de ce cresc câini și pisici mă înjunghie de două ori. Am avut o perioadă de depresie foarte grea. Aşa că ar fi mai bine să nu ne mai intereseze ce face celălalt…”, a povestit Nuami, cu lacrimi în ochi, în emisiunea lui Brancu, de la Antena Stars.

Nuami are şase pisici și un cățel

Nuami Dinescu este convinsă că animalele pe care le îngrijeşte au un rol special în viața ei. Actrița spune că una dintre pisicile sale, pe nume Wally, a vindecat-o de insomnie și a ajutat-o într-una dintre perioadele grele din viața sa.

'Se știe că pisicile curățesc locul. Câinii merg acolo unde e locul curat, în schimb pisicile curățesc locul. Wally cred că a venit în viața mea cu un scop. El m-a salvat de insomnie. Și eu, ca fiecare om, am avut perioadele mele mai zbuciumate. El a venit și s-a așezat fix pe pieptul meu, pe plexul solar. Și așa doarme de cele mai multe ori. Din momentul ăla, de când doarme pe mine, am scăpat de insomnie', crede Nuami.

Vedeta are 6 pisici și un cățel pe nume Lala, toate patrupedele fiind, după cum chiar ea mărturisește 'animale adunate la propriu de prin gunoaie'. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton