Ce trebuie să faceți în pat pentru a fi fericiți! Cercetătorii spun că nu este vorba de sex

Patul este pentru dormit și sex, dar oamenii de știință mai adaugă câteva elemente esențiale pentru cuplu. Iată ce trebuie să faceți în pat pentru a fi fericiți.

Stați de vorbă despre lucruri plăcute


Nu despre job, probleme cu copiii sau cu părinții! Discuțiile din pat trebuie să vă relaxeze, să creeze o ambianță plăcută, să puteți construi intimitatea emoțională, să vă conectați emoțional unul la celălalt.

Aduceți în discuție amintiri plăcute în doi, visuri mărețe, povești amuzante din copilăria fiecăruia, orice are încărcătură pozitivă.

Citește și:

Psihologii au găsit soluția! Cum trebuie să gândești dacă vrei să ai succes în viață

Ce îl face să fie un bărbat bun în pat! Nu, nu e vorba de mărime

Băgați-vă în pat la aceeași oră

Dacă unul dintre voi se duce în pat, iar celălalt mai stă pe canapea la televizor, iar asta se întâmplă frecvent… nu e prea sănătos pentru cuplu.

Experții în psihologie afirmă că este important să aveți o rutină sincronizată, inclusiv în ceea ce privește ora de culcare.

Ok, poate ție chiar nu îți este somn, mai butonezi puțin televizorul din dormitor sau citești, dar partenerul este lângă tine în pat și te simte aproape.

Astfel se menține acel sentiment de apartenență, căldură, mai ales dacă ziua fiecare este prins cu serviciul, iar seara aveți anumite responsabilități gospădărești sau legate de copii.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton