Doru Todoruț s-a însurat cu iubita lui. Primele imagini de la cununia civilă: „Domnul și doamna”

 Miniosu Alexandra
.

Doru Todoruț s-a însurat cu iubita lui. Îndrăgitul cântăreț și proaspăta lui soție au decis să facă pasul cel mare chiar în weekend-ul ce tocmai a trecut. Vestea a fost dată de artist pe rețelele de socializare, postând o imagine emoționantă cu el și partenera lui de viață de la cununia civilă. Iată cum s-au îmbrăcat cei doi la fericitul eveniment și ce mesaj au transmis public!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Doru Todoruț s-a însurat cu iubita lui. După ce și-au construit o relație solidă, artistul și partenera lui de viață au decis să treacă la nivelul următor. Astfel, în weekend, aceștia au hotărât că e momentul pentru pasul cel mare și s-au căsătorit. Cel care a dat vestea a fost chiar cântărețul, postând o imagine cu el și aleasa inimii lui de la cununia civilă.

doru-todorut-2doru-todorut-2

Doru Todoruț este în culmea fericirii. Sâmbătă, pe 4 iunie 2022, artistul și-a unit destinul cu cel al iubitei lui într-o locație specială, la Turnul Ștefan din Baia Mare. Cântărețul s-a așezat oficial la „casa lui', devenind bărbat însurat, și este mai fericit ca oricând. Cea mai mare dovadă a bucuriei lor e zâmbetele largi pe care le-au avut imprimate pe chip în ziua în care au spus cel mai sincer „DA' din viața lor.

Citește și: Doru Todoruț are o nouă iubită, după despărțirea de Irina Baianț!Primele imagini cu femeia care îi stă alături artistului

Citește și: Doru Todoruț, primele declarații după despărțirea de Irina Baianț:”Mi-a fost frică de singurătate”

Citește și: Biserica Ortodoxă Română nu recunoaște nunta lui Florin Salam:„Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la…'

Citește și: De ce nu a fost Bianca Drăgușanu la nunta lui Florin Salam împreună cu Gabi Bădălău:„Nu mă interesează ce face, cu cine e sau…'

Doru Todoruț s-a însurat cu iubita lui

Doru Todoruț e unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. De când s-a lansat în lumea muzicii, dar, mai ales, de când și-a refăcut viața amoroasă, acesta a păstrat discreția în privința vieții sale sentimentale. Astfel, în weekend, a reușit să ia prin surprindere pe toată lumea, anunțând că el și iubita lui s-au căsătorit.

Cântărețul și iubita lui preferă să-și țină dragostea departe de lumina reflectoarelor. Doru Todoruț e atât de discret în privința relației lor, încât nu îi dă tag pe rețelele de socializare. În plus, pozele cu ei doi sunt puține, însă fericirea li se poate citi de fiecare dată pe chip.

Sâmbătă, pe 4 iunie 2022, aceștia au fost mai fericiți ca oricând, deoarece s-au căsătorit. Doru Todoruț a postat pe Instagram o poză cu el și partenera lui în care se țin în brațe și zâmbesc larg. Ea este îmbrăcată într-o rochiță roșie, scurtă, deasupra genunchilor, iar el poartă un costum negru, cu papion și cămașă albă. Ceea ce i-a uimit și mai tare pe fani a fost mesajul din descriere.

„Domnul și Doamna! 🖤❤️', a scris Doru Todoruț pe rețeaua de socializare.

Internauții i-au felicitat imediat

Așadar, la cununia civilă, Doru Todoruț și iubita lui au ales o combinație interesantă, în privința ținutelor, de roșu și negru. Proaspăta soție a artistului și-a lăsat părul pe spate, optând pentru o coafură simplă, iar în picioare a purtat o pereche de sandale colorate în verde și arămiu. El și-a accesorizat costumul cu o floare albă, pe care a purtat-o în zona pieptului.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară la vederea imaginii surprinzătoare cu Doru Todoruț și iubita lui. Aceștia i-au felicitat imediat pe cei doi îndrăgostiți.

„La mulți ani, finii mei!', „Sunteți superbi', „Ce faini sunteți', „Felicitări! Casă de piatră!', „Iubiți-vă mult, oameni frumoși!', sunt doar unele dintre comentariile internauților.

Doru Todoruț și Irina Baianț s-au despărțit înainte de nuntă

Doru Todoruț și fosta lui parteneră, Irina Baianț, au decis să se despartă în 2020, chiar înainte de nuntă. Acum doi ani, aceștia au luat hotărârea de a urma căi separate în viață, deși părea că au planuri serioase de viitor, împreună.

Atât artistul, cât și fosta lui iubită au decis să rămână discreți în ceea ce privește fosta lor relație. Astfel, au preferat să nu ofere detalii despre motivele care au dus la despărțire.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton