Raluca Bădulescu, prima apariție după ce a anunțat divorțul, la petrecerea VIVA! A slăbit enorm și a avut o ținută wow

 Oana Pantazi
.

La doar două zile după ce a anunțat divorțul de soțul ei, Raluca Bădulescu a bifat și prima ei apariție la un eveniment monden – și anume, petrecerea VIVA! Zâmbitoare și plină de energie, ca de obicei, vedeta nu a lăsat să se întrevadă că trece printr-o perioadă dificilă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După mai bine de un deceniu de mariaj, Raluca Bădulescu și soțul ei au decis să se despartă, însă asta nu a împiedicat-o pe jurata Bravo, ai stil! să onoreze invitația la petrecerea VIVA! Super elegantă, zâmbitoare și cu mood-ul binecunoscut, Raluca a făcut furori pe covorul roșu!

Raluca-Badulescu-petrecerea-VIVA.7jpgRaluca-Badulescu-petrecerea-VIVA.7jpg

Raluca Bădulescu, prima apariție, la petrecerea VIVA!, după ce a anunțat divorțul

Petrecerea VIVA! 2022: Viva la vida! a fost un adevărat succes! Pe covorul roșu de la cea mai așteptată petrecere a anului, vedetele și-au făcut apariția mai strălucitoare și, conform desscode-ului, mai colorate ca oricând. Covorul roșu a fost atracția principală, devenind un adevărat podium de fashion pentru vedete, nerăbdătoare să-și etaleze ținutele pregătite special pentru VIVA! Party.

Citește și: Ce sfat a primit Iulia Vântur de la Salman Khan la început de carieră: Mi-a spus să mă bucur de darul pe care l-am primit' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a refuzat Doinița Oancea scenele fierbinți din telenovele: „E păcăleală!”

Citește și: Biserica Ortodoxă Română nu recunoaște nunta lui Florin Salam: „Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la…'

Citește și: Cât costă o noapte de cazare în casa Prințului Charles din Valea Zălanului

Chiar dacă cea care a primat a fost culoarea și covorul roșu de la Clubul Diplomatic din București a semănat cu o grădină de vară, vedetele au fost în egală măsură elegante, sexy și extravagante, adoptând ținute care au atras atenția. Printre vedetele a căror prezență a fost așteptată cu interes a fost Raluca Bădulescu, ale cărei ținute extravagante și inspiraționale au atras întotdeauna atenția.

Deși cu doar două zile în urmă și-a anunțat divorțul de soțul ei, Florin Stamin, după 13 ani de căsnicie, Raluca nu ne-a dezamăgit onorând invitația la petrecerea VIVA! Evident, a purtat un outfit superb, vedeta optând pentru un total look Versace și o pereche de sandale cu toc amețitor. Așa cum ne-a obișnuit, Raluca a ales să poarte perucă, de data aceasta blondă, care i-a complimentat perfect ținuta.

Se desparte de soț după 13 ani de căsnicie

Divorțul de Florin Stamin a luat pe toată lumea prin surprindere, cu atât mai mult cu cât vedeta Kanal D și soțul ei păreau un cuplu sudat. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă, care, așa cum o știm, a avut doar cuvinte frumoase de spus despre cel care i-a fost partener timp de 13 ani.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite.

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare’, a declarat Raluca Bădulescu, conform wowbiz.ro.

Spre deosebire de alte cupluri din showbiz, cei doi vor avea parte, cu siguranță, de o despărțire amiabilă, iar cea mai bună dovadă este relația extraordinară pe care Raluca o are cu Vali Pungă, primul ei soț și tatăl fiului ei.

„(…) Este adevarat, Florin si cu mine am decis să mergem pe drumuri separate. Asta este viața, se întâmplă. (…) Pe noi oricum o să ne lege mereu o prietenie mare’, a declarat Raluca Bădulescu în cadrul unei emisiuni TV.

(…) Îl iubesc mai mult decat orice pe lumea asta. Indiferent de orice, ramane inima, dragostea și sufletul meu. Mereu o să fie in inima mea si sufletul meu’, a mai spus Raluca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton