Doina Teodoru, despre diferența de vârstă de 17 ani dintre ea și Cătălin Scărlătescu: „În țara în care trăim, încă există...”

 Ifrim Georgiana
.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de aproximativ doi ani și s-au cunoscut pe litoralul românesc, la Vama Veche. Între cei doi există o diferență de vârstă de 17 ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat să-și trăiască povestea de dragoste. Invitată la Xtra Night Show, actrița a vorbit despre modul în care este percepută relația lor de către cei din jur, mărturisind că au existat prejudecăți referitoare la diferența de vârstă dintre ei. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au recunoscut că formează un cuplu anul trecut și au fost adesea judecați pentru diferența de vârstă dintre ei, după cum a mărturisit recent actrița. Cei doi sunt concurenți la „America Express', acolo unde telespectatorii au avut ocazia să-i vadă împreună și în ipostaze surprinzătoare. Actrița și cunoscutul bucătar s-au cunoscut pe litoralul românesc, la Vama Veche, Doina Teodoru fiind cea care a făcut primul pas.

ca9ca9

După emisiunea „America Express', relația dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-a consolidat și mai mult, căci au trecut prin provocări dificile și s-au descoperit în ipostaze noi. Recent, actrița a fost invitată la emisiunea Xtra Night Show, acolo unde a vorbit despre experiența show-ului de supraviețuire, dar și despre relația cu iubitul ei.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au întâlnit cu o ghicitoare la America Express și le-a prezis viitorul relației: „Linia dragostei e…'

Citește și: 'Au murit mulți oameni'. Un vulcan a erupt în timpul filmărilor la America Express. Cum au reacționat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Citește și: Ioana Petric a plecat de la Cronica Cârcotașilor după 15 ani: „Nu m-a dat nimeni afară…”

Citește și: Cele mai frumoase ținute de la Oscar 2023. Cum s-au îmbrăcat vedetele pe covorul de culoarea șampaniei

Doina Teodoru, despre diferența de vârstă de 17 ani dintre ea și Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru recunoaște că s-a lovit de prejudecățile celor din jur, din cauza diferenței de vârstă dintre ea și Cătălin Scărlătescu. Actrița are 33 de ani, în timp ce juratul de la „Chefi la cuțite' are 50 de ani. Cei doi formează un cuplu de aproximativ doi ani, însă nu se gândesc încă la căsătorie, motivând că un „act semnat' nu le-ar schimba semnificativ relație.

„Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani (n.r. diferența de vârstă dintre ea și Scărlătescu). Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc', a declarat actrița în emisiunea de la Antena Stars.

Ce spune Doina Teodoru despre experiența „America Express'

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu fac echipă la emisiunea „America Express'. Actrița recunoaște că nu a existat niciun moment în care s-a gândit să renunțe, în ciuda traseului dificil. Cei doi parteneri au fost surprinși în ipostaze surprinzătoare, au avut parte de mici altercații și au ajuns, nu de puține ori, la capătul puterilor.

Cătălin Scărlătescu a spus că neînțelegerile dintre ei și toate experiențele trăite pe „Drumul Aurului' le-au consolidat relația și i-a determinat să se cunoască mai bine.

„Până acum nu am avut niciun moment (n.r. în care să vrea să renunțe la America Express)', a adăugat iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu

Într-un interviu pentru Viva!, Cătălin Scărlătescu a spus cum a cunoscut-o pe aleasa inimii sale. Juratul de la „Chefi la cuțite' și Doina Teodoru se aflau pe litoralul românesc atunci când s-a aprins flacăra dintre ei.

„O văzusem pe Doina Teodoru la televizor, știam că e actriță, dar nu știam că este acea Doina Teodoru. Eu nu știam omul Doina Teodoru, doar artistul Doina Teodoru. Ne-am cunoscut în Vama Veche, eu eram cu marea mea iubire, marea, iar ea era… cu cineva pe-acolo. (râde) Apoi, la ceva timp, am fost la petrecerea unei amice comune și cred că acolo s-au înfiripat lucrurile între noi. A venit totul foarte natural…', a spus Cătălin Scărlătescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton