Cine sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva”, sezonul 19, și când începe show-ul

 Radulescu Ruxandra
.

Cine sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva', sezonul 19, și când începe show-ul. Filmările pentru sezonul al 19-lea al emisiunii „Te cunosc de undeva' sunt în toi, iar publicul vrea să știe cine sunt vedetele care vor urca pe scenă, în cadrul emisiunii de la Antena 1. Producătorii au făcut anunțul așteptat de fani, și anunțat numele concurenților care vor trece prin transformări fabuloase în sezonul 19 de la „Te cunosc de undeva”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva', sezonul 19, și când începe show-ul. Cel mai mare show al transformărilor, „Te cunosc de undeva”, produs de Antena 1, va avea parte de vedete foarte îndrăgite de public, într-un nou sezon incendiar. Producătorii au anunțat numele artiștilor care vor face show în sezonul 19, de la „Te cunosc de undeva”. Filmările au început deja, iar publicul va avea parte surprize interesante.

antena-1antena-1

Cine sunt concurenții de „Te cunosc de undeva', sezonul 19, și când începe show-ul

Sezonul 19 al show-ului „Te cunosc de undeva” va începe în câteva luni. Fanii abia așteaptă ce vedete vor trece prin transformări uluitoare, pentru a intra în pielea celor mai mari artiști.

Jurații emisiunii vor fi acceași ca și în sezonul anterior, respectiv: Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan. Designerul Zarug va lua interviuri participanților, iar Pepe și Alina Pușcaș vor prezenta întregul show.

Citește și: Ce vedetă și-a dorit postul de prezentatoare al Alinei Pușcaș, la Te cunosc de undeva. Ozana Barabancea a dat-o de gol: „Era Seleși cu…'

Citește și: Ștefan Bănică și Emilia Popescu, omagiu impresionat pe scena „Te cunosc de undeva'. Îi vor interpreta pe Gabi Luncă si Gheorghe Dinică

Citește și: Irina Margareta Nistor, despre 'Everything Everywhere All at Once', cel mai bun film de la Oscar 2023: „E foarte uman, până la un punct…'

Citește și: Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, a postat un nou mesaj la adresa Ginei Matache și a celor care-l critică: „Oamenii nefericiți încearcă să-mi dea sfaturi”

Concurenții care au acceptat provocarea de a urca pe scena „Te cunosc de undeva” sunt: Emilian și WRS, Damian Drăghici și iubita sa, Cristina, Anca Țurcașiu și Jean Gavril, Nicole Cherry și Juno, Valentin Sanfira și Codruța Sanfira, Radu Țibulcă și CRBL, Adda și Radu Bucălae, Misha și AMNA, notează Unica.

Se pare că Emilian și WRS, câștigătorii sezonului 18, vor să-și pună din nou la bătaie talentul, pentru o cauză nobilă. Cei doi artiști au câștigat, în 2022, marele premiu de 15.000 de euro și au decis să-l doneze, în totalitate, unei familii nevoiașe.

Când începe sezonul 19 al emisiunii „Te cunosc de undeva'

Fanii emisiunii au fost entuziasmați când, la începutul lunii martie, Antena 1 a anunțat faptul că pregătește sezonul 19 al emisiunii „Te cunosc de undeva'. Pepe și Alina Pușcaș au anunțat că noul sezon de la „Te cunosc de undeva” va fi unul plin de momente imprevizibile, surprize și transformări fabuloase. Data la care va începe difuzarea noului sezon încă nu a fost anunțată.

Sunt bucuroasă să vă anunţ că am început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune din România. Abia aşteptăm să vă arătăm ce se întâmplă pe platoul de filmare, să descoperiţi artiştii care deja se bucură de nişte transformări absolut fabuloase! Avem foarte, foarte multe surprize, dar deocamdată nu vă putem spune mai mult! Fiţi cu ochii pe noi!', a spus Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva'.

„Doar din ce am văzut până acum vă spun sigur că se anunţă un sezon cu totul şi cu toul special, pontos, cu concurenţi unul şi unul, artişti îndrăgiţi puşi pe distracţie şi dornici să se arunce cu toată bucuria în jocul acesta! Să vedeţi întrecere între ei ce o să fie! Şi câte noutăţi v-am pregătit! În acest moment, pot să vă spun că doar scena şi Zarug au rămas aceiaşi! Şi, evident, eu şi Alina!', a mărturisit Pepe, despre sezonul 19 al emisiunii.

FOTO: Antena 1 Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton