DJ Wanda a fost cerută de soție pe plajă, în Malibu! Cum arată prețiosul inel de logodnă

 Oana Pantazi
.

La mai puțin de un an de relație, DJ Wanda a avut parte de surpriza vieții ei: vedeta a fost cerută de soție de către iubitul ei într-o locație de basm, pe plajă, în Malibu. Mai mult, Karl a făcut totul ca la carte, după cum o dovedesc și fotografiile postate de viitoarea lui soție pe contul ei de socializare.

DJ Wanda tocmai a împlinit 43 de ani și, cu siguranță, de această aniversare își va aminti cu emoție toată viața, pentru că momentul a coincis cu cererea în căsătorie pe care i-a făcut-o iubitul ei, Karl. Cei doi, care locuiesc împreună la Londra, au plecat în vacanță în Los Angeles, unde urmau să sărbătorească ziua de naștere a Wandei. Iubitul ei i-a pregătit însă o surpriză de proporții, cerând-o de soție în cel mai romantic mod… Și în cea mai romantică locație – pe o plajă din Malibu. Karl i-a pregătit iubitei sale un splendid inel cu rubin, piatrra ei preferată (Iubesc semnificația lor. Sunt un simbol al pasiunii, al protecției și prosperitătii', spune DJ Wanda) și, mai mult, i-a pus întrebarea ca la carte, îngenunchind în fața ei, pe malul mării! Am spus DA și sunt cea mai fericită. A fost cel mai frumos moment trăit vreodată. A fost locul perfect și momentul perfect!', a declarat DJ Wanda.

„Chiar de ziua mea, am primit cel mai de neprețuit dar”

DJ Wanda a împărtășit vestea și cu fanii ei de pe contul de socializare, cărora le-a arătat, prin intermediul fotografiilor și al unei filmări, cum a arătat cea mai frumoasă zi din viața ei: „Dragii mei, vă respect și vă prețuiesc enorm , de aceea îmi doresc să vă împărtășesc cel mai frumos și mai emoționant moment din viața mea. Am pendulat fără țintă, ne-vie, cu multe interese, dar fără culori pe pânza vieții. Acum știu unde duce drumul meu și sunt foarte fericită. Chiar de ziua mea, am primit cel mai de neprețuit dar la care am visat din totdeauna. Iubirea. Pe plajă, în Malibu, aici Karl și-a dorit ca iubirea noastră să devină și mai puternică. O iubire care nu este eternă nu este nimic”.

DJ Wanda și Karl s-au cunoscut vara trecută prin intermediul unui prieten comun. Karl este australian, însă locuiește în Londra de 17 ani, oraș unde a dezvoltat cu succes afaceri în domeniul construcților. Împreună locuiesc în capitala Marii Britanii, într-un cartier select, unde au case și vedete cunoscute, printre care Richard Gere, Gwen Stefani și Jamie Oliver.

În Londra, Wanda este studentă la cea mai apreciată academie de tatuaje, UK Official Tattoo Academy, din Essex, avându-l ca mentor pe celebrul Alan Paul Lofts, unul dintre cei mai renumiți profesori de tatuaj din lume.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton