Anca Lungu, amintiri dureroase despre defectele sale fizice: ”Mi s-a spus că n-ar trebui să port fuste pentru că am picioarele strâmbe…”

 Oana Popoiag
.
Anca LunguAnca Lungu

Anca Lungu are iubit milionar și duce o viață de vis la Nisa, după ce a lăsat în urmă totul pentru a-și urma dragostea. Cu siguranță, frumusețea ei fizică a contat în toată această ecuație, dar chiar și cele mai curtate femei au complexe nebănuite. Vedeta a mărturisit că a fost o vreme în care complexele fizice i-au otrăvit viața.

La 33 de ani abia împliniți, Anca Lungu duce în prezent o viață de vis la Nisa, acolo unde s-a stabilit de peste un an pentru a fi alături de iubitul său milonar, Harry Arampatzis, mogul grec în industria cosmeticelor stabilit în Franța. Fosta știristă de la Observator, care are o fetiță, Natalia, din căsătoria cu Ștefan Lungu, i-a oferit partenerului său un băiețel, Geogios, venit pe lume în iulie 2018.

Anca Lungu, despre complexele sale fizice: 'Îmi erau rușine să ies din casă nemachiată'

Cu siguranță că frumusețea ei a cântărit în momentul în care și-a cunoscut iubitul, dar Anca Lungu tocmai a dezvăluit că a avut de-a lungul timpului numeroase complexe fizice, ce i-au otrăvit existența. Pistrui, picioare strâmbe, sâni prea mici….vedeta a enumerat toate aceste defecte fizice într-o mărturisire făcută pe pagina sa de Instagram:

 Știți care a fost primul meu complex fizic în copilărie? A fost de ajuns să aud de câteva ori în jurul meu pistruiato' ca să sufăr în cel mai cumplit mod ori de câte ori îmi vedeam fața în oglindă și în special primăvara, când chipul îmi era invadat de pistrui. Am și plâns de câteva ori, implorând-o pe mama să mă ajute cumva să scap de ei. N-o să uit cum petreceam ore în șir cu coji de castravete pe față, cum îmi curățam fața cu zeama de lămâie, beam ceaiuri magice făcute de mama și verificam din 10 în 10 minute sperând să văd măcar o mică schimbare. Cuvintele otrăvite mi-au făcut mult rău de-a lungul timpului. (…) De aceea am purtat blugi toată adolescența după ce cineva drag pe atunci mi-a spus că n-ar trebui să port fuste pentru că am picioarele strâmbe. Am purtat cele mai incomode sutiene cu burete pentru că sânii mei erau prea mici' și pentru că la 1,69 nu eram suficient de înaltă, am purtat tocuri în toată perioada liceului, ceea ce mi-a adus câțiva ani mai târziu dureri groaznice de spate. (…) Au fost vremuri în care îmi era rușine să ies din casă nemachiată, dar au venit și vremurile în care am înțeles în sfârșit de unde vine frumusețea.'

Foto: Instagram

Citește și:

DJ Wanda a fost cerută de soție pe plajă, în Malibu! Cum arată prețiosul inel de logodnă

Daniel Buzdugan a ajuns de urgență la spital de 1 mai! Ce a pățit vedeta de radio

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton