Din ce câștigă bani Emil Mitrache, alias Americanu’ din La Bloc: „Chiar încep să se vadă rezultatele muncii”

 Ifrim Georgiana
.

Emil Mitrache este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară, mai ales datorită rolului pe care l-a interpretat în serialul „La Bloc', difuzat la Pro TV. Au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, timp în care actorul și-a dezvoltat și câteva afaceri, schimbarea profesională fiind una neașteptată. Iată din ce câștigă bani acum Emil Mitrache!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De câțiva ani buni, Emil Mitrache s-a retras din lumina reflectoarelor și a preferat o viață mai discretă. Puțini sunt cei care știu că actorul care l-a intepreptat pe Americanu în serialul „La Bloc' a lucrat și ca broker de asigurări și a avut un restaurant cu specific italian, pentru a-și rotunji veniturile.

em9em9

În prezent, Emil Mitrache joacă alături de o trupă de actori tineri, despre care a spus: „Sunt niște tineri care vin din spate și sunt foarte talentați, chiar mă bucură chestia asta. Repet, călătoresc cu ei, iar asta îmi dă un alt suflu'. Pe lângă asta, actorul mai are o sursă de venit, despre care a vorbit recent.

Citește și: Câți bani câștiga Emil Mitrache, alias Americanu, pe un episod în serialul La Bloc: „Nu prea ne plăteau bine…'

Citește și: Cum arată soția lui Emil Mitrache, alias Americanu’ din La bloc. Au doi copii împreună: „Asta m-a atras la ea”

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Pirui de la Puterea Dragostei? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Schimbare la Survivor 2023, cu puțin timp înainte de finală. Ce se întâmplă cu emisiunea PRO TV și când va fi difuzată

Din ce câștigă bani Emil Mitrache

Pe lângă activitatea actoricească, Emil Mitrache este și ghid turistic, după cum a recunoscut el însuși. Actorul care l-a intepretat pe Americanu în serialul „La Bloc' spune că este mulțumit de noul domeniu în care activează, cu atât mai mult cu cât rezultatele muncii lui încep să se vadă.

Actorul spune că lucrează doar cu turiști străini, care au deja un traseu prestabilit, deși este de părere că România are mai multe atracții decât cele foarte cunoscute.

 „Continui și cu ghidajul (turistic – n.r.). Este OK. Chiar încep să se vadă rezultatele muncii, să fiu solicitat. Eu fac numai cu turiști străini. Și e ok, îmi place, asta e foarte important', a mărturisit Emil Mitrache, potrivit playtech.ro.

Emil Mitrache joacă alături de o trupă de tineri

Chiar dacă nu mai apare la TV, Emil Mitrache continuă să joace într-o trupă de tineri, despre care spune că sunt talentați și plini de viață. În timpul care îi rămâne, actorul este ghid pentru turiștii străini.

„Sunt bine, joc. Dacă mă întreba cineva ce o să faci pe la vârsta de… la schimbarea de prefix, nu mă vedeam. Mă bucur că joc și pentru copii pentru că am și trupă de tineri care sunt foarte talentați pentru că joc într-o variantă de „Frozen'. (…)

Cel mai vizitat drum este Peleș-Bran-Brașov și stau cu orele pe Valea Prahovei. Turiștii nu înțeleg. Sunt atâtea locuri, dar dacă ei vin setați că se uită pe internet și văd Dracula…', a spus actorul, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton