Ce propunere are Mihai Trăistariu pentru TVR, după eșecul României la Eurovision: ”Selectezi iar un copil necopt, să iei ultimul loc? Trimite unul care... ”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Trăistariu își face propriul Eurovision, ca să câștige competiția! Cu ce propunere vine artistul pentru TVR. Cântărețul care a obținut locul 4 la Atena, cu melodia 'Tornero', vrea să reprezinte România la Eurovision în 2024. Artistul ține să facă o preselecție riguroasă pentru o piesă bună, cu care ar putea reprezenta România la merele concurs. Artistul spune că este determinat și pasionat de Eurovision.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Trăistariu își face propriul Eurovision ca să câștige competiția! Cu ce propunere vine artistul pentru TVR. Artistul vrea să bată palma cu TVR și să le spună că el ar putea reprezenta cu brio România la Eurovision, așa cum a mai făcut-o și în anul 2004, când a venit cu locul 4 și 172 de puncte.

338180974_885431009236210_653782664923308481_n-3338180974_885431009236210_653782664923308481_n-3

Citește și: Ce părere are Mihai Trăistariu despre Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision: 'Are o 'șmecherie' în el pe care nu am…' / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Trăistariu vorbește în premieră despre corupția de la Eurovision: 'Poți să schimbi note, primești telefoane să dai cuiva o notă. Și eu am primit' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a răspuns Lidia Buble la întrebarea „Care este starea ta de spirit actuală?': „Activă profesional și împlinită personal' / EXCLUSIVCitește și: Cum își împart Paula Seling și Radu Bucura timpul petrecut cu fiica lor, după divorț, și ce educație îi oferă: „Elena face și cursuri de specialitate' / EXCLUSIV

Trăistariu își face propriul Eurovision, ca să câștige competiția! 'Nu e cu pile, nu e cu măgării…'

Mihai Trăistariu își face propria preselecție pentru concursul Eurovision 2024. Interpretul vrea să lanseze propriul Eurovision, pe rețelele sociale. Artistul vrea să se înscrie la anul în Selecția Națională, cu cea mai bună melodie, aleasă de public.

'Nu știu dacă mai e o noutate dar eu îmi doresc să câștig competiția Eurovision pentru România. Și mi-am făcut un plan de atac pentru anul 2024, despre care, zodiacul chinezesc spune că este anul meu. E anul Dragonului, pentru că eu sunt Dragon în anul chinezesc. Deci, o să fac pe naiba să mă înscriu. Orice aș înscrie aș avea succes cu piesa respectivă. Dar nu vreau așa! Vreau să îmi fac un plan de bătaie. Vreau să fac vreo 20 de melodii, în tot felul de studio-uri.

Să fac un fel de preselecție națională pe rețelele sociale, pe Facebook, pe Instagram, pe TikTok, iar lumea să voteze cum o vrea, că nu are nimeni niciun interes. Că atunci nu e cu pile, nu e cu măgării. Pur și simplu oamenii să îmi selecteze cumva, piesa cea mai bună. Adică prin eliminare câte una, rămân 10. Să-mi fac un Eurovision al meu, ca să rămân cu cea mai bună dintre ele și cu aceea să rămân în concurs.', a declarat Mihai Trăistariu, pentru viva.ro.

Mihai Trăistariu: 'Fac o selecție internă…'

Mihai Trăistariu vrea să facă un fel de selecție internă, pentru a-și alege o piesă bună pentru competiția internațională Eurovision de anul viitor. Artistul a comentat și despre prestația lui Theodor Andrei de anul acesta, de la Liverpool.

'O să fac și eu, o să las și pe alții să îmi compună și altfel eu nu văd cum ai putea avea o piesă bună. De exemplu, băiatul de anul acesta este talentat, dar piesa era o tâmpenie pentru concursul eurovision. Așa, ea e bună de radio, dar nu pentru concurs. Aceeași problemă e și la mine, că nu m-aș mai înscrie cu orice piesă. Dacă nu e mai tare decât 'Tornero', nu vreau să mă înscriu. Și o să dau sfoară în țară peste tot, care îmi scrie, cum îmi scrie.

Fac o selecție internă, un fel de preselecție pentru Mihai Trăistariu strict și cu cea mai bună dintre ele vreau să mă înscriu, când s-o da drumul la înscrieri. Sau, să mă rog de TVR și să întâlnesc cu directorul Televiziunii, nu știu exact cine hotărăște acest lucru. Să le spun: 'Nu aveți curaj să mă trimiteți pe mine? Îmi scrie toată țara. Poate să îmi scrie și străinii. Aș face și nebunia asta.

Sunt țări care trimit direct: Grecia, Rusia, Cipru. Ei trimit artiști care au mai fost sau nu, nu stau la discuții, își trimit direct interpretul. Cum e Loreen, care a câștigat competișia pentru a doua oară. Deci, nu e o problemă să mergi de două ori, Jhonny Logan a câștigat de trei ori. Eu mă refer la Eurovisionul cel mare.', a mai declarat Trăistariu, care a obținut locul 4 la Atena, în 2006, cu piesa 'Tornero'.

Mihai Trăistariu: 'Cred că nu ai cum să nu găsești o piesă bună pentru vocea mea'

Mihai Trăistariu susține că vrea să negocieze cu TVR, pentru competiția de anul viitor. Acesta susține că și alte țări își trimit direct artistul, fără vreo preselecție, decât aceea pentru o melodie.

'Și atunci, mă gândesc să negociez cu TVR și să facem efectiv, o selecție cu Mihai Trăistariu. Dacă vor, dar nu știu. Dar păoate s-au mai schimbat lucrurile și acolo, chiar și oamenii. Și să facem o selecție cu Mihai Trăistariu și vom găsi o piesă 'wow' și un show. Eu sunt pasionat de Eurovision, sunt determinat, vocea e la pachet, premiată la Eurovision cu un punctaj record. De ce să nu încerci? Ce ai avea de pierdut?

Selectezi iar un copil din acesta necopt, să iei ultimul loc? Trimite unul care își dorește, face performanță și cântă bine! Doar o piesă bună ar trebui. Și, oricum, aș face un rezultat mai bun decât oricine. Dar eu nu de aceea mă înscriu. Dar dacă piesa nu este ceea ce trebuie, nu mă înscriu. Dar cred că nu ai cum să nu găsești o piesă bună pentru vocea mea. Așa aș face eu!', a mai declarat Mihai Trăistariu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton