DIETA Oanei Sârbu. La 51 de ani, cântăreața are o siluetă de invidiat: „Am aceeași greutate ca la 14 ani!” / A renuțat la trei alimente

 Dumba Gabriela
.

La 51 de ani, Oana Sârbu arată nu ca o adolescentă, ci fix ca o elevă. De altfel, cântăreața a recunoscut pentru VIVA! că are aceeași greutate ca la 14 ani. În urmă cu câțiva ani, Oana a renunțat la trei alimente pentru a se menține în formă și a adoptat un stil de viață sănătos, nu o dietă de slăbire propriu-zisă.

Oana SârbuOana Sârbu

În urmă cu câțiva ani, Oana Sârbu declara că secretul siluetei sale este echilibrul. Vedeta din filmul „Liceenii' mărturisea că este adesea invidiată pentru formele sale, însă nu urmează o dietă drastică de slăbire, ci trăiește pe ideea că echilibrul este cea mai bună soluție pentru o siluetă armonioasă după 50 de ani. Oana Sârbu face sport, însă nu exagerează cu mersul la sală, mănâncă de toate și nu crede în înfometare, însă a eliminat trei alimente din viața sa, respectiv făinoase albe, mâncare gătită şi a diminuat consumul de carne.

„Mănânc fructe, în general, iar în această perioadă prefer fructele de pădure cu nuci şi migdale. Mai amestec câte un iaurt, beau o cafea cu lapte, o cană mare pe care o prelungesc până spre prânz. La prânz, paste sau orez cu ciuperci.
Nu prea îmi place să mănânc carne, dar nu sunt vegană. Încerc să mănânc legume, fructe, orez, paste integrale şi ciocolată neagră. Seara mai mănânc brânză şi peşte. Nu mănânc mai târziu de ora 21.00, iar cel târziu la 23.00 sunt în pat. Merg şi la sala de sport, dar nu asiduu, nu fac performanţă. Acum fac Pilates.', a povestit Oana Sârbu pentru Click!.

Rutina de îngrijire a artistei

Nu mulți sunt cei care știu că Oana Sârbu a fost la un pas să fie sportivă de performanță, însă a fost nevoită să renunțe din cauza unor probleme de sănătate.
„Am făcut înot și atletism de performanță. Aș fi vrut să fac balet. Pentru că am avut un suflu sistolic, adică inima mea obosește foarte repede, nu am putut să fac sport de maximă performanță și susținere. Practic fitness și orice tip de masaj – de relaxare, chinetic, reflexoterapie, de drenaj limfatic', declara Oana, în anii trecuți.

Cântăreața are o anumită rutină de îngrijire pe care o urmează, de mulți ani, cu sfințenie, fără să se culce pe o ureche că are gene bune. A renunțat demult la mirajul dietelor de slăbire și consideră că o îngrijire constantă și un stil de viață sănătos sunt suficiente pentru a arăta bine și a te simți tânăr la orice vârstă.

„Pe vremuri țineam cura de slăbire cu varză, acum trebuie doar să renunț la ce știu că îngrașă și să nu combin anumite alimente. Mi-e ușor fiindcă nu m-am îngrășat niciodată mai mult de 3-4 kg, și alea doar când m-am întors din turneele din Israel si Statele Unite', spune cântăreța.

Secrete de frumusețe: „Oglinda, dușurile, cremele, masajele, peelingurile, somnul, liniștea, muzica… toate fac parte din rutina zilnică. Îmi fac timp întotdeauna pentru mine. Îmi îngrijesc părul cu produse profesionale și nu-l agresez cu schimbări de culoare, soare sau foehn prea fierbinte. Am grijă cum îl perii și ce prosoape folosesc', declara Oana, în urmă cu câțiva ani, pentru slabsaugras.ro. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton