Obișnuiești să te critici des? Ce câștigi dacă ești mai tolerantă cu tine

Un lucru e clar, critica se învață, nu te naști cu ea. Iar dacă tu te critici des ai numai de pierdut. Iată ce câștigi dacă înveți autocompasiunea și toleranța.

Cum ar fi dacă ți-ai vorbi tu ție așa cum îi vorbești cald, cu răbdare, unui prieten. Dacă ești torelantă tu cu tine și îți arăți compasiune așa cum le manifești față de persoanele dragi.

De multe ori tu îți ești cel mai redutabil dușman, ajungi să te autosabotezi și faci asta mai ales dacă ajungi să te critici des.

Citește și:

Ajută-l să scape de sforăit cu un ulei pe care sigur îl ai în casă

Studiu: activitățile culturale te ajută să combați depresia

Ce ai de pierdut? Păi devii nesigură, nu ai o părere bună despre tine, nu te poți bucura de viață, ai o imensă presiune interioară, și poți să suferi chiar de depresie și anxietate.

Ce câștigi dacă înveți să fii mai tolerantă cu propria persoană? Ai o stare psihică mai bună, îți accepți corpul și te simți mai bine în propriul corp.

Ai mai puține complexe, ai stimă de sine, încredere în sine mai ridicate, devii mai optimistă, ești dispusă să îți asumi riscuri și crește motivația.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton