Ce dietă ține Maria Constantin. Vrea să slăbească, pentru a încăpea în rochia de mireasă: „Vreau să ajung la 51 de kilograme” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce dietă ține Maria Constantin. Maria Constantin cântărește 54 de kg, dar visul ei este să ajungă la 51 de kg. Are o siluetă de invidiat, dar, cu toate acestea, cântăreața de muzică populară susține că ar vrea să mai topească măcar câteva kilograme, pentru a fi o mireasă perfectă. Vedeta ne-a mărturisit ce trucuri are pentru întreținere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Maria Constantin. Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica, se pregătesc de nuntă, dar, până acum, cei doi nu au stabilit nimic, în afară de nași. Într-un interviu exclusiv, cântăreața ne-a dezvăluit că vrea să arate perfect în ziua nunții ei. De aceea, ea și-a propus să mai slăbească circa trei kg.

maria-constantin-in-rozmaria-constantin-in-roz

Citește și: Ce condiție a pus Maria Constantin tuturor invitaților de la nuntă:”Toată lumea o să…”

Citește și: Când vor face nunta Maria Constantin și Robert Stoica:„Tocmai de asta și alegem luna…'

Citește și: Diana Matei a fost însărcinată cu tripleți, dar a fost nevoită să facă avort:„Am suferit foarte tare. Medical vorbind, nu s-a putut'

Citește și: Cu ce se ocupă Geanina Ilieș de când a renunțat la televiziune:„Sunt într-o schimbare'

Ce dietă ține Maria Constantin

Maria Constantin vrea să mai dea jos câteva kilograme, pentru a arăta perfect. Artista se pregătește pentru un eveniment frumos din viața ei și a iubitului ei, Robert Stoica, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cântăreața de muzică populară, în vârstă de 35 de ani, va îmbrăca rochia de mireasă pentru a treia oară anul viitor, când iubitul ei o va duce la altar.

Vedeta vrea să facă ceremoniile separat de petrecere. Cu alte cuvinte, în ziua în care se va cununa civil și religios cu iubitul ei, vor fi doar ei și nașii, iar la petrecere, eveniment pe care-l vor organiza în altă zi, va lua parte toată lumea.

Artista vrea să slăbească, pentru a încăpea în rochia de mireasă

Arăți fantastic. Ce faci pentru acest lucru?

Nu cred că fac nimic special, dar cred că și gena ajută foarte mult. Dar, în principiu, recunosc că tot timpul încerc să mă întrețin. Apelez la chestii super simple. Chiar și la sfaturile bunicilor, pentru că și ele mai au câteodată câte ceva…

Cum ar fi?

De pildă, fel și fel de ceaiuri, mai ales că acum vine sezonul rece. Încerc să mă întrețin cu ceai de ghimbir să nu răcesc, plus că eu folosesc miere pentru față… Deși, astăzi mă vedeți puțin mai simplă, mai fără make-up, mai fără absolut nimic, pentru că vin din deplasare și sunt îmbrăcată în blugi, adidași, mai sport, așa.

„Vreau să ajung la 51 de kg'

Mai trebuie o zi și pentru naturalețe

Mie îmi place, de obicei, să fiu naturală, dar având în vedere că era vorba de o deschidere de salon, tot timpul îmi propun să mă aranjez, să fiu mai ok, dar azi am venit așa, casual sport.

Câte kg ai în clipa de față?

În momentul de față am 54 de kg, dar eu vreau să ajung la 51 de kg. Și vreau să merg la sală, pentru că acum evenimentele vor începe să se mai rărească și atunci o să am mai mult timp de mine. În primul rând dacă te apuci de sport… se vede!

Maria Constantin nu face petrecerea în aceeași zi în care se cunună

Maria Constantin urmează să se căsătorească cu iubitul ei, Robert Stoica. Cei doi amorezi nu au stabilit încă data la care va avea loc evenimentul și nici locația. Un lucru însă este cert: vor face două evenimente, în două zile separate. Într-o zi vor avea loc cele două cununii, cea civilă și cea religioasă, iar petrecerea o vor face la o altă dată.

Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica s-au cunoscut la o petrecere. Nu poate spune că a fost dragoste la prima vedere, însă o atracție a fost între ei atunci când s-au văzut pentru prima dată.

'La un eveniment pur și simplu, nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cred că atracție la prima vedere. Voiam să aflu cât mai repede, să aflu ce e cu el, să aflu de unde a venit, de unde a răsărit', a mărturisit Maria Constantin.

Cântăreața de muzică populară a mai declarat că pe parcursul timpului au început să vorbească, să se cunoască și ea și-a dat seama că tânărul e un bărbat foarte bun. A realizat că este un om calm și care i-ar putea oferi respect și ajutor.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton