Din ce bani trăiește Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu: "Nu am un loc de muncă stabil și nici nu caut"

 Dumba Gabriela
.

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, se descurcă foarte greu cu banii pentru că nu are un loc de muncă stabil și nici nu caută, după cum a declarat chiar ea. Ioana Tufaru are ajutor social și mai câștigă bani din drepturi de autor, însă suma totală care se adună lună de lună este extrem de mică pentru nevoile ei și ale familiei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Tufaru se află într-o situație financiară delicată, fără loc de munca stabil, un copil de crescut și un bărbat bolnav. Cu toate astea, fiica Andei Călugăreanu amână căutarea unui loc de muncă stabil și preferă să trăiască din ajutor social.

ioana-ionutioana-ionut

Ce venituri lunare are Ioana Tufaru

Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu, are o situație financiară foarte grea și trebuie să își întrețină copilul.

„Nu, nu am un loc de muncă stabil și deocamdată nici nu caut!', a declarat Ioana Tufaru. La un moment dat, aceasta avea un rol mic într-o piesă la Teatrul Evreiesc, însă din cauza pandemiei nu a mai putut urca pe scenă. „Teoretic, da, sunt încă acolo, doar că nu putem juca pentru că nu avem voie… suntem prea mulți pe scenă!', a spus fiica regretatei Anda Călugăreanu.

Ajutorul social este cel care îi e sursă de venit acesteia, dar și drepturile de autor de pe urma părinților ei. Fiul Ioanei Tufaru este la școală, astfel că acum cheltuielile sunt mai mari.

Câștig din ajutorul social 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plâng! Da, iau și drepturile de autor', a spus Ioana Tufaru pentru ciao.ro.

Întreaga familie trăiește lunar dintr-o sumă infimă. Ioana Tufaru spune că soțul ei nu poate munci din cauza problemelor de sănătate și se va pensiona pe caz de boală.

„Venitul lunar este în jur de 1.500 de lei. Nu, Ionuț nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Așteptăm să treacă pandemia să își facă pensie pe caz de boală', a declarat aceasta.

Citește și:Cine este și cum arată adevărata soție a lui Firicel din Las Fierbinți.Este artist plastic

Citește și:Cine este Ahlam Albashir, femeia care a pus bomba în Istanbul.Terorista a ucis 6 oameni și a rănit 81

Citește și:Karina, fiica lui Jorge și a Alinei Laufer, a împlinit 14 ani. Ce mesaj i-a transmis tatăl ei:„Să ne încurajăm copiii să viseze’

De ce era Ioana Tufaru certată la teatru

Întrebată dacă a fost vreodată certată la teatru de vreun actor și de ce, Ioana Tufaru a răspuns:

 „Actor nu, dar regizorul Andrei Munteanu, da! De mai multe ori. Era foarte drastic când greșeai, te taxa imediat, dar îți și arăta până învățai. Nu pot numi ceartă, doar lucruri de luat aminte!

Cel mai dificil a fost să mă adaptez cu stilul de lucru al lui Andrei, mișcarea scenică și intrările în scenă mi-au dat multe bătăi de cap. Dansurile erau foarte grele și le-am învățat greu, și mă certa când greseam până învățam.

Apoi, cu cântecele, alea erau un coșmar… a fost greu să le învăț că erau în idis, o limbă destul de grea.

Îmi amintesc că am repetat cuvintele la un cântec până am învățat să le pronunț corect pentru că trebuiau învățate perfect cuvintele că noi cântam live cu orchestra. A fost greu, dar până la urmă am reușit să fac perfect, așa cum cerea regizorul!'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton