Dieta cu care a slăbit Deea Maxer, după ce fanii i-au spus că s-a îngrășat: „Îmi scriau că sunt mamă grasă, dizgrațioasă...”

 Calin Maria Bianca
.

Dieta cu care a slăbit Deea Maxer, după ce fanii i-au spus că s-a îngrășat. Așa cum bine știm cu toții, Deea și Dinu Maxer au împreună doi copii absolut minunați. Ei bine însă, cea de a doua sarcină se pare că și-a pus amprenta pe corpul frumoasei brunete în urmă cu mai mult timp. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar Deea Maxer a povestit cum o jigneau și criticau internauții. S-a ambiționat, iar într-o lună a ajuns la o siluetă demnă de invidiat, astfel că acum arată foarte bine! Iată cum a reușit să dea jos kilogramele nedorite!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dieta cu care a slăbit Deea Maxer, după ce fanii i-au spus că s-a îngrășat. Mulți s-au întrebat după ce au văzut transformarea Deei Maxer într-un timp foarte scurt, cum a reușit, dar și care este dieta ce a folosit-o și a dat un asemenea rezultatul. Ce-i drept, este o femeie frumoasă, cu forme de invidiat, care atrage toate privirile, mai ales după ce recent a anunțat faptul că ea și soțul ei, Dinu, divorțează.

maxer-9-1maxer-9-1

Deea și Dinu Maxer s-au iubit cu foc vreme de 18 ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii. Deși pozau mereu în familia ideală și erau mereu cu zâmbetul pe buze, se pare că problemele s-au instalat în viața lor privată. Au trecut prin bune și rele perioade mari de timp de-a lungul vieții, însă se pare că de data aceasta nu au putut să își salveze căsnicia nici de dragul copiilor.

Citește și: Cine e Deea Maxer. Tot ce nu știi despre fosta soție a lui Dinu Maxer

Citește și: Deea Maxer l-a șters pe Dinu Maxer de pe Instagram, după anunțul divorțului. Artista a păstrat însă imagini cu alți bărbați pe contul ei

Citește și: Vlad Gherman merge de patru ani la psiholog: „Am problemele mele, fricile mele”. Cum l-a ajutat terapia

Citește și: Cum va fi vremea de Florii și de Paște 2023. Prognoza pentru perioada 3 – 24 aprilie

Dieta cu care a slăbit Deea Maxer, după ce fanii i-au spus că s-a îngrășat

Deea Maxer este în cea mai bună perioadă a vieții, din punct de vedere al kilogramelor, fiindcă pe plan personal a anunțat că ea și Dinu Maxer vor divorța. Totuși, revenind la silueta ei, nu putem să nu observăm cât de bine arată, mai ales că este o dansatoare de succes. Lucrurile nu au stat mereu așa de bine pentru ea, mai ales după sarcină, când a rămas cu câteva kilograme în plus. Cântărea 68 de kilograme, însă fanii o criticau la orice pas, astfel că s-a apucat de slăbit.

Am avut un „meci' cu haterii de pe Instagram și de pe Facebook, care îmi scriau la pozele mele în costum de baie, pentru că eu niciodată nu m-am ascuns să-mi postez naturalețea pur și simplu, cu poze nefotoshopate, nemodificate, îmi scriau că sunt mamă grasă, dizgrațioasă, eu având atunci vreo 68 de kilograme, nu era ceva exagerat, dar ei mi-au spus că sunt grasă', spunea Deea Maxer, potrivit ciao.ro.

Deea Maxer: 'Am mâncat doar o dată pe zi'

Deea Maxer a vrut să fie sigură că o să se bucure de corpul pe care-l avea și înainte de a da naștere a doi copii, așa că înainte de a începe dieta, s-a documentat foarte bine înainte. Nu a ales orice metodă de slăbit, ci direct intermitent fasting, fiind una dintre cele mai cunoscute, mai ales în rândul vedetelor.

„Am oscilat tot timpul, iar în ultima perioadă încerc să mănânc doar o dată pe zi, intermitent fasting se numește varianta asta de așa zisă dietă. Să mănânci într-o perioadă a zilei, stabilită de tine, poate fi și în jurul prânzului, între ora 12 și ora 15, de exemplu, să ia o masă și o gustare eventual și în rest, să nu mai mănânci, până a doua zi, la aceeași oră, deci 24 de ore', mai spus Deea Maxer, potrivit sursei citată mai sus.

Deea Maxer a dat vestea că ea și soțul ei divorțează

Deea și Dinu Maxer țin primele pagini ale ziarelor, asta după ce recent, frumoasa brunetă a anunțat pe conturile ei de socializare că au luat decizia de a divorța. Vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea, mai ales pentru fanii de care amândoi se bucură în mediul online. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să meargă pe drumuri separate, mai ales că pozau în familia perfectă. Deși toată lumea este curioasă cum s-a ajuns aici, Deea Maxer a fost destul de reținută în a da detalii.

Am decis sã ne încheiem casatoria dupa 18 ani de relatie plini de iubire, fidelitate, respect si muncã depusã cot la cot in tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscatori pentru aceasta cãlãtorie in care am fost pe rând, piloti! Multumesc, @dinumaxer!

Voi ne stiti viata, ca pe o carte deschisa, fiind mereu in atentia voastra si inconjurati de apreciere si admiratie. Pentru toate acestea vrem sa va mulțumim si tot odata ne dorim sã respectati acest moment din viata noastra. Ne dorim discretie, liniste si pace pentru fiecare dintre noi si cel mai important, pentru copiii nostri. Fiti blânzi! Dumnezeu stie drumul fiecaruia! Multumim, Deea si Dinu Maxer.', a scris Deea Maxer pe contul ei personal de Instagram.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton