Cum se descurcă Claudia Pătrășcanu în rolul de mamă singură: „O mamă care îşi iubeşte copilul, nu-l va învăţa niciodată să îşi urască tatăl. Ei mi-au şters lacrimile şi...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum se descurcă Claudia Pătrășcanu în rolul de mamă singură. Toată lumea a aflat faptul că divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a luat sfârșit. Ei bine, dacă înainte de finalizarea procesului ambii se temeau că vor putea rămâne fără custodia copiilor, după ce s-a terminat tot scandalul, frumoasa artistă a spus despre fostul ei soț că nu se preocupă mai deloc de cei doi băieți pe care-i au împreună. Iată cum se descurcă Claudia Pătrășcanu în rolul de mamă singură!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum se descurcă Claudia Pătrășcanu în rolul de mamă singură. În data de 20 octombrie a anului trecut, după mai bine de doi ani de procese, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial. De atunci, cei doi băieți ai cuplului au rămas oficial și legal în grija mamei. Cu toate astea, discuțiile despre creșterea lor încă sunt prezente în viața celor doi fosti soți. Artista a vorbit recent despre rolul de mamă singură, dar și despre cum se înțelege cu băieții săi.

patrascanu-1-1patrascanu-1-1

Cum se descurcă Claudia Pătrășcanu în rolul de mamă singură? Aceasta este întrebarea pe care multe fane de ale artistei și-au pus-o încă de când s-a terminat divorțul. Spre surprinderea tuturor, Claudia Pătrășcanu face față cu brio rolului de mamă și totodată și activității sale profesionale. Are mare grijă ca băieții săi să învețe tot ceea ce este mai bun, astfel că își dedică tot timpul lor.

Citește și: Ce i-a spus Claudia Pătrăşcanu lui Gabi Bădălău, după divorț: 'Niciodată să nu spui niciodată. Eu îmi găsesc fericirea în ochii…'

Citește și: De ce nu s-a prezentat Claudia Pătrășcanu la procesul cu Bianca Drăgușanu: „Se caută circ și se încearcă să mi se facă rău”

Citește și: „L-am simțit cum se freacă de mine”. Bianca Patrichi face acuzații grave la adresa lui DOC de la Survivor 2023

Citește și: Ce se întâmplă cu partajul de un milion de euro dintre Alin Oprea și fosta soție, Larisa Uță: „Ea a aplicat mai multe strategii prin care să…'

Cum se descurcă Claudia Pătrășcanu în rolul de mamă singură, după divorțul de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a vrut să aibă o relație frumoasă cu tatăl copiilor săi, însă Gabi Bădălău se pare că nu a fost de aceeași părere. Cei doi s-au întâlnit de ziua de naștere a Biancăi Drăgușanu și au fost împreună la un centru medical, iar totul părea că este bine între ei și nu este rost de scandal. Totuși, nu a trecut mult timp de când Claudia Pătrășcanu a declarat că după divorț, Gabi Bădălău nu se mai implică în creșterea copiilor. Acestea fiind date, artista a rămas o mamă singură, care își crește băieții cât poate de bine.

'În zilele noastre, multe femei îşi cresc singure copiii şi o fac admirabil. Se poate întâmpla orice în viaţă, iar o femeie, mai ales o mamă, trebuie să fie pregătită pentru orice. În spatele oricărui copil minunat, stă o mamă minunată. O mamă care îşi iubeşte copilul, nu-l va învăţa niciodată să îşi urască tatăl, bineînţeles şi viceversa.

Am luptat şi voi lupta pentru copiii mei toată viaţa, în orice situaţie şi cu oricine pe acest pământ, iar ce am simţit atunci când instanţa a decis ca ei să rămână cu mine, a fost o dreptate divină. Totul s-a liniştit atunci în inima mea şi m-am rugat la Dumenzeu să-i ierte pe toţi cei care au îndrăznit să ne facă asta.', a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Fanatik.

Copiii sunt cei care i-au dat puterea de a merge înainte

Claudia Pătrășcanu a răsuflat ușurată după ce Instanța a decis că ea să aibă custodia copiilor. Nu o dată, ci de nenumărate ori, frumoasa artistă a explicat că își găsește puterea, fericirea și iubirea în ochii copiilor săi. A finalizat în sfârșit procesul de divorț cu tatăl băieților, astfel că de acum tot ceea ce își dorește este să aibă parte doar de lucruri frumoase alături de cele două minuni din viața ei.

'Copiii mei m-au făcut să îmi doresc linişte şi frumos în viaţa noastră. Copiii au nevoie ca mama lor să fie mereu veselă, fericită, să nu audă certuri şi să nu vadă tot felul de situaţii neplăcute. Viaţa m-a făcut să fiu o luptătoare şi să mă încred în Dumnezeu. Eu îmi găsesc fericirea în ochii copiilor mei, dar şi în ochii celor care îmi dăruiesc mie iubire. Nu este important de câte ori cazi, important este de câte ori te ridici.

Întotdeauna îmi las copiii în grija Domnului, îi închin şi îi binecuvântez când adorm sau când pleacă de acasă. Ei fac acelaşi lucru şi singuri. Îi învăţ încă pe de acum  să aibă grijă de ei, de corpul lor, de viaţa lor. Sunt singurii care o pot face cel mai bine, înainte de oricine. Eu le sunt ca un învăţător. Am avut temeri, recunosc, dar ne lăsăm în voia Domnului, facă-se Voia Lui.', a continuat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu nu s-a ferit să plângă în fața copiilor săi

Claudia Pătrășcanu nu s-a ferit niciodată să le arate copiilor ei și partea vulnerabilă pe care o are. A plâns în fața lor și le-a arătat cum suferă din diferite motive, asta pentru că nu putea trece altfel peste aceste momente. Totodată, în acest fel i-a învățat să fie sinceri și să nu își ascundă niciodată emoțiile și sentimentele.

'Am plâns, da, este inevitabil. Am plâns şi de fericire, dar şi de durere în momentele mele grele. Ei mi-au şters lacrimile şi m-au întărit. Mânuţele lor au făcut minuni cu sufletul meu, vocea lor blândă şi tot ce înseamnă ei, m-au făcut puternică.„, a concluzionat Claudia Pătrășcanu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton