Dieta care a adus-o pe Raluca Bădulescu la 47 de kilograme. Ce alimente consumă: „Nu am renunțat la...”

 Ifrim Georgiana
.

Dieta care a adus-o pe Raluca Bădulescu la 47 de kilograme. Este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară și arată senzațional. După ani de zile în care s-a confruntat cu kilogramele în plus, jurata de la „Bravo, ai stil!' are o siluetă de invidiat și se simte minunat. Aceasta a vorbit despre dieta care a ajutat-o să se mențină la 47 de kilograme. Iată ce alimente consumă Raluca Bădulescu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din țara noastră. La 47 de ani, aceasta se bucură de o carieră de succes și este mândră de felul în care arată. Corpul vedetei a trecut prin mai multe transformări de-a lungul timpului. După o operație de micșorare a stomacului, aceasta a reușit să ajungă la greutatea dorită. Jurata de la emisiunea de fashion a susținut că, în perioada pandemiei, a pus înapoi 10 kilograme, însă a luat măsuri imediat. Acum, vedeta a mărturisit că se menține la greutatea de 47 de kilograme și a dezvăluit ce alimente fac parte din meniul ei zilnic.

baduleascu-1baduleascu-1

Dieta care a adus-o pe Raluca Bădulescu la 47 de kilograme. Vedeta de televiziune este mulțumită de felul în care arată în prezent și le-a mărturisit fanilor cum reușește să se mențină la greutatea ideală. Iată secretul acesteia!

Citește și: Cum a debutat Raluca Bădulescu ca model, acum 15 ani:„Am fost mireasa colecției lui Cătălin Botezatu. Îmi era frică să nu…'

Citește și: Ce relație are Raluca Bădulescu cu fiul ei, Alex:”Copilul ăsta e mai deștept decât mine. Eu îl ascult de multe ori”

Citește și: Cine este George Steven, bărbatul cu care se mărită Adriana Bahmuțeanu.Trăiește în America de 23 de ani

Citește și: Dani Oțil, ironii „à la Buhnici” la adresa soției sale, când a văzut-o în costum de baie:”Noroc că nu are…”

Dieta care a adus-o pe Raluca Bădulescu la 47 de kilograme

Raluca Bădulescu a mărturisit că nu a renunțat la micile plăceri alimentare, însă le consumă moderat. Aceasta a recunoscut că întotdeauna mânâncă un desert, însă face în așa fel încât să nu depășească un număr fix de calorii zilnic.

„Număr caloriile de doi ani, după perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg și m-am panicat. Mă îngrășasem în timpul pandemiei, pentru că am stat și m-am uitat la Netflix și am mâncat în disperare. Mie îmi plac dulciurile mult.

Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile. Să fie în jur de 1000 de calorii pe zi. Mănânc salată, brânzeturi, piept de pui, dar nu lipsesc o ciocolățică, o băutură acidulată cu zahăr, niciodată.

Adică le balansez în așa fel încât să-mi ajungă de ceva dulce. Și acum în geantă, dacă mă căutați, să știți că am o ciocolată mică. Jur, chit că se topește că e vară. O am, trebuie să fie aici, la cap. Ciocolata e cu mine mereu', a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Raluca Bădulescu nu este adepta sportului

În mai multe rânduri, jurata de la „Bravo, ai stil!' a recunoscut că nu este adepta sportului și că a slăbit doar prin alimentație. Aceasta a susținut că încearcă să meargă mai mult pe jos, însă nu și-a găsit încă voința de a merge într-o sală de fitness.

„Nu fac sport, uneori mă străduiesc să merg pe jos, dar nu fac sport. Într-o zi o să fac și asta, nu e ziua aceea încă', a precizat vedeta TV, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton