Anghel Damian, despre serialul Clanul, în care joacă și noua lui iubită, Theo Rose: "Mi-am găsit fericirea"

 Dumba Gabriela
.

Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, care va debuta în toamnă, la Pro TV, spune că profesia îi aduce satisfacții atât de mari în momentul de față încât se poate confunda cu cea personală. Serialul Clanul pare a fi, de altfel, și punctul de legătură cu Theo Rose, cea care i-a devenit recent iubită. În ultimii opt ani, Anghel Damian s-a iubit cu actrița Lia Bugnar.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anghel Damian are 31 de ani și în ultimii opt s-a iubit cu actrița Lia Bugnar, fără să-i pese de diferența de vârstă de 22 de ani dintre ei. Ieri s-a aflat, însă, că regizorul serialului Clanul se află acum într-o poveste de dragoste cu Theo Rose, care a debutat ca actriță în serialul cu pricina.

3c83b6f68ac28f0677f107626-13c83b6f68ac28f0677f107626-1

Anghel Damian spune că serialul Clanul, în care joacă Theo Rose, a devenit și viața lui personală

Întrebat, într-un interviu acordat Libertatea, dacă mai are timp și pentru viața personală, Anghel Damian a dezvăluit că profesia și viața personală au devenit una și aceeași, de când lucrează la serialul Clanul. Nimic mai adevărat având în vedere că astfel a și cunoscut-o pe noua sa iubită, Theo Rose.

Noi filmăm de miercuri până duminică și luni și marți ar fi teoretic zilele libere, dar eu montez sau repet sau pregătesc deja următoarele povești, sezoane. La început chiar m-am gândit dacă sunt dispus să fac acest sacrificiu personal, că până la urmă asta este, nu ai vacanță, nu ai nimic, nu ai timp nici de…

Am două pisici acasă și abia am timp să le hrănesc. Dar mă culc și se așază pe mine că sunt văduvite de iubire pe timpul zilei și încearcă să recupereze noaptea.

Eu eram sceptic dacă o să am forța să fac asta, dar după ce am văzut ce se întâmplă pe platou, primele secvențe, e ceva care te hrănește și îți dă energie pentru ani. E forță creativă acolo.

Într-un fel, viața mea personală a devenit serialul Clanul și mă bucur de chestia asta pentru că e ceva extrem de armonios și zilnic pleci cu satisfacție. Ai putea să ai momente de viață personală cu duiumul, dar să nu te simți fericit. Atunci, eu mi-am găsit fericirea în asta…„, a declarat Anghel Damian în Libertatea.

La momentul interviului nu era cunoscut faptul că se iubește cu Theo Rose, care joacă în serialul regizat de el.

Citește și: Dani Oțil, ironii „à la Buhnici' la adresa soției sale, când a văzut-o în costum de baie:'Noroc că nu are…'

Citește și: Narcisa Suciu, la un pas de moarte, acum 10 zile:'M-au băgat direct în operație ca să mă salveze'/ Ce a pățit și cum se simte acum

Theo Rose, actuala iubită a lui Anghel Damian, joacă în serialul Clanul

Theo Rose își face debutul în actorie. E fiica lui George Mihăiță în serialul „Clanul', de la Pro TV.

E primul meu rol de actriță. Până acum am jucat așa, ca amator-figurație. Sunt fiica mafiotului, sunt avocata mafiei și o figură importantă în serial. Nu e un rol ușor, singurul meu noroc e că am parte de o echipă foarte mare, toată lumea mă ajută să fac față și cred că există asemănări între personaj și mine.

Mă ajută treaba asta pentru că mă mai scapă de niște situații, că ce nu pot da din actorie, dau de la mine, de la ce mi-a dat Dumnezeu', a spus ea pentru Libertatea.

Anghel Damian, despre Theo Rose: „Pur și simplu a fost o surpriză'

Regizorul Anghel Damian a explicat că Theo Rose nu a fost selectată ca actriță în serialul Clanul doar pentru popularitate, ci și pentru talentul ei, fiind una dintre puținele artiste de pe piață care știu să și joace, nu doar să cânte, semn că scena este cu adevărat „acasă' pentru cântăreață.

„Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectiva publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei', a declarat Anghel Damian pentru Ego.





 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton