Diana Şucu - Răsplătită pentru un gest de suflet

 Florentina Liutic
.

Diana Şucu participă în mod constant la ajutarea celor aflaţi în suferinţă, bătrâni sau copii, încercând să le ofere o viaţă mai bună.

 

Recent, implicarea sa în inaugurarea aşezământului pentru batrani Sfântul Silvestru' a fost răsplătită de Patriarhia Română care i-a acordat Diploma omagială Sfinţii Martiri Brâncoveni în semn de mulţumire.

 

Ce mare bucurie să fim o părticică din binele făcut aşezământului pentru bătrâni „Sfântul Silvestru' din Capitală! Centrul a fost inaugurat zilele trecute, iar Fundația Mobexpert s-a ocupat de amenajarea lui. Primirea diplomei în semn de mulțumire m-a copleșit și mi-a dat sentimentul că trăiesc într-o lume frumoasă.', a scris Diana pe pagina sa de Facebook.

 

Grija faţă de bătrâni nu este singura preocupare a sa, Diana fiind de ceva vreme o prezenţă constantă şi în viaţa copiilor de la aşezământul Sfânta Macrina cărora încearcă să le ofere lucrurile esenţiale unui trai decent.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton